Sali yada carsamba gidecegiz bakalim :)
Printable View
Sali yada carsamba gidecegiz bakalim :)
Cuma günü gitmiştim 5 para etmez. Sürekli bı pavyon muhabbetı + o....pu muhabbeti. Adamın kendı gosterısı daha komık. Gitmeye degmez.
Gitmeyelim dedim kankicime bak böyle böyle dedim. Yok gidicez dedi gittik. Gereksiz muhabbetler karnımı ağrıttı kusma hissi yaşattı yemin ederim çok sıkıyor boş muhabbetler. Beklemezdim bu adamdan böyle şeyler.
son 10 senedir filmin ikincisi bolumunu izlemeden cıktıgım ilk film , çok sıkıcı ve kotuydu.hep aynı mevzu, 4 arkadas gittik eslerimizle, ilk yarı bıtımıde hepımızın gozlerınde cıkalımmı bakısları vardı ve ıkıncı bölümü ızlemedık. Acaba ıkıncı yarısı nasıl ?
Fena değil di. Ezik karakterlerin üzerine kurulu aptallık temelli komedileri sevmiyorum. Keşke sinemada değil evde izleseydim dedim.
Şimdi geldim evde tvde verilince izlenir sinama filmi olarak birakip salondan kaçma isteği doğurduğundan çocukları götürmeyin sinema sevgisinden mahrum kalmasinlar ....
İlk sayfalarda herkes süper olur on numara olur vs demiş, şimdi son sayfayı okuyunca bende vazgeçtim :D
Hayatimda gittigim en boktan filmlerden biriydi. Digeri de sumelanin sifresi idi. Aman gitmeyin, kacak dvdsi bile izlenmez...
hay Allah
ilk sayfaya bakarken hanima gidelim dedim gidelim madem dedi
bu sayfaya baktim vazgectim
+ sumela nin sifresinin amaci nedir anlamadim
herhangi 20 kisi de ayni seyi yapabilir tek eksikleri ekipman olur o filmi yapanlardan
fragmandaki espirilerden belliydi zaten kötü olucağı :)
open water da ne oluyodu :D :D :D
yuz ulan yuz yuz :D :D :D :D hey Allahim ya :) :) :)
Valla komedi sektörü berbat yolda :) El atmaları lazım üstadların
türkiyede komediyi bi cem yılmaz devamlı farklılıklarla sürdürüyor aslında , tutan bişey oldun mu hemen seriye bağlıyor diğerleri :)
ama tamami gegirmekten ve yellenmekten ibaret filmler de gise rekorlari kirdi.... :) :) :) :)
komediymis bunlar
Bu adamı izlemek isteyen komedi dükkanına devam etsin. Aklınızda kötü kalsın istemem :D