Gitmeye niyetim vardı ama bu kadar kötü yorumdan sonra gidemiyorum :)
Printable View
Gitmeye niyetim vardı ama bu kadar kötü yorumdan sonra gidemiyorum :)
valla tam bugün gitmeyi planlıyodum.Yorumları okuduktan sonra paramız cebimizde kaldı
sakın gitmeyin igrençç
biz dün akşam gittik
olay tamamen beklentileriniz ile ilgili
cumartesi akşamı parodi tadında güldürebilir ama çok şey beklerseniz ara verildiğinde çıkıp gitmek istersiniz
bir de filmde tolga çevik'in komedi dükkanı programındaki tarzı fazlasıyla mevcut..
az önce filmden geldim berbat bir filmdi sakın gitmeyin paranıza yazık olur...
allah allaa bnde çok beğendim halbu ki. :) gülmek istediğiniz bi an gidin derim. gülmeye meğilli bir anda izlerseniz güldürebiliyo.. hala gülüyorum bazı sahnelerine :D
haydaaa kac gundur beklıyorum o kadarmı kotu yahuu..
şimdi uyandım 10. dakikadan sonra abartmıyorum uyudum bi ara horlamışım yanımdaki arkadaş uyandırdı ona kızdım niye uyandırıyorsun diye tekrar uyumuşum film bitti uyandım
haydaa çok umutlarım vardı bu filmden o kadarmı dandik ya üzüldüm bak
sonra diyorlarki türk filmine gidinki para kazansınlar, sinema gelişsin
daha geçen gün arkadaşla konuşuyorduk
bende dedimki bu iş tamamen parayla olmuyor
bazılarına gökten para yağsa gene olmaz gene olmaz.
(tabi her türk filmi için konuşmuyorum)
bu adamın komedi dükkanı daha güzel valla bugün gittim allahtan biletler beleşti:)
bende gittim filme bazı sahnelere çok salakça uzatılmış ama güldürmüyo mu güldürüyo sadece birazdaha akıcı olabilirdi oy verirsek 10 üzerinden 7 bence
Tolga Çevik i çok begenirim beklentilerim yüksektide herkez kötü diyor beklemiyordum..
komedi dükkanındaki bir dedektifi filmde oynaması tamamen rastlantı, onu sevdiği için öyle bir yol izlemişler, beyaz showda açıklama yaptı, bundan sonraki filmler dükkandaki karakterler ile gitmiyicekmiş,
tolga çevik ne yaparsa bence layıkıyla yapıyor ( komedi dalında )
filmde çok güzel ince espriler vardı, bayağı güldüğüm sahnelerde oldu, sonunu tahmin edip hadi bitsin artık şu sahne dediğim yerlerde oldu, ama genel olarak güldürdü ve ben sevdim.. şahsen tavsiye ederim..
uyumak için para verdik dün resmen yanımdaki arkadaşımda uyumuş:D
rGitmeyi düşünüyodum akşam arkadaşım sakın dedi bide burayı okuyunca gitmeme gerek kalmadı...:D
tolga çevik benim gözümde salih kalyon ile yolları ayırdığında sempatikliğini yitirdi...
ama sonuçta ben tüketiciyim , taraftar değilim...
tüketir geçerim.. hafızamda iz kalır ya da kalmaz çok önemli değil...
Ben de bu filmi bekliyordum, yorumları gördüm vazgeçer gibi oldum. Kız arkadaşıma da gidicez dedim, gerçi filmin iyi olup olmaması önemli değil ya neyse:p
İzlemeyenler için Şuan Star Tv de..