User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
62 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Cooper sorgulama veya Alınık Cooper !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cooper sorgulama veya Alınık Cooper !!!

Sizce
    2011 Polo GTI mı ? 2009 otomatik full Cooper S mi ?

Bu sahibindendeki araçlar hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum, ayrıca bunların haricinde eşinde dostunda 2007+ otomatik cooper S olan varsa onlarda olur yardım pls...

Mini Cooper Cooper S 2008 Model 48.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 57814583

Mini Cooper Cooper S 2007 Model 46.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 59052194

Mini Cooper Cooper S 2009 Model 49.900 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 63968920

Mini Cooper Cooper S 2008 Model 49.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61305123
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaradaki arabaya ben cumartesi baktım. O fiyatı geçtim en fazla ederi 39bin TL... Aracın sol arka tamponla farın altında hali hazırda vuruk var sol ön çamurlukda kazalı ... sol önden kesin kazası var... Biz beğenmedik içimize hiç sinmedi
    Everyday I ** Çapulling!!!

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini Cooper Cooper S 2008 Model 44.750 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 62817298

ben bu aracı merak ediyorum plakası 34 GE 325 ... 5500 TL lik bir hasar çıktı.
    Everyday I ** Çapulling!!!

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir depo benzinle 540 km sehır içi, 600 km şehır dışı yol yapabilmektedir. ( yakıt tüketim azaltıcı TURBO CHARGER sistemi sayesinde)

yuh ya
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstersen bende boyasiz 2006 model siyah cooper s var r53 istersen gelip bakabilirsin sahibinden comda ilanı falan yok full deri koltuk dijital klima chilli paket jcw on panjur eibach 3.5 prokit yay takimi tamamen standart 42000 düşünüyorum pazarlık vardır illaki
    C R M performance

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstersen bende boyasiz 2006 model siyah cooper s var r53 istersen gelip bakabilirsin sahibinden comda ilanı falan yok full deri koltuk dijital klima chilli paket jcw on panjur eibach 3.5 prokit yay takimi tamamen standart 42000 düşünüyorum pazarlık vardır illaki
    duruşu ok gibi maşallah düşünülmeli
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini Cooper Cooper S 2007 Model 47.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 59488733
    Kanka özgür diye bir arkadaşımızındı araba kaza boya değişen yok R56 alıcak olsam başka arabaya bakmam fakat siz otomatik sanırım aryosunuz bu araç düz vites ama bi bak derim

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mini Cooper Cooper S 2007 Model 47.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 59488733
    Kanka özgür diye bir arkadaşımızındı araba kaza boya değişen yok R56 alıcak olsam başka arabaya bakmam fakat siz otomatik sanırım aryosunuz bu araç düz vites ama bi bak derim
    Özgür'deyken binmiştim yine 50bine yakın bir km'deyken diye hatırlıyorum, pek dikkat etmeden kullanırdı bozuk yolda takur tukur gidiyordu ve aracın içinde de ses gelmeyen yeri yoktu

Onun dışında servis kayıtları vardır zaten garantiden falan değişen bir şeyleri olmuştu, şu an sorunsuz olması gerek

Özetle bi binmeden alınmamalı derim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür'deyken binmiştim yine 50bine yakın bir km'deyken diye hatırlıyorum, pek dikkat etmeden kullanırdı bozuk yolda takur tukur gidiyordu ve aracın içinde de ses gelmeyen yeri yoktu

Onun dışında servis kayıtları vardır zaten garantiden falan değişen bir şeyleri olmuştu, şu an sorunsuz olması gerek

Özetle bi binmeden alınmamalı derim ben
    Kanka göstermeden araba alınır mı zaten ama göze ve cebe uyabilir iyi bir pazarlıkla

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka göstermeden araba alınır mı zaten ama göze ve cebe uyabilir iyi bir pazarlıkla
    orası öyle tabi de kaza boyaya bakarken oo kusursuz deyip sonra noterden çıkıp anahtarı alınca hüsran olmasın diye ben söyleyeyim de

belki sonradan sağlam bi izolasyonla sesler kesilmiştir falan bilemiyorum tabi durumunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaradaki arabaya ben cumartesi baktım. O fiyatı geçtim en fazla ederi 39bin TL... Aracın sol arka tamponla farın altında hali hazırda vuruk var sol ön çamurlukda kazalı ... sol önden kesin kazası var... Biz beğenmedik içimize hiç sinmedi
    eyvallah
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mini Cooper Cooper S 2008 Model 44.750 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 62817298

ben bu aracı merak ediyorum plakası 34 GE 325 ... 5500 TL lik bir hasar çıktı.
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manuel kesinlikle olmıyacak
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir depo benzinle 540 km sehır içi, 600 km şehır dışı yol yapabilmektedir. ( yakıt tüketim azaltıcı TURBO CHARGER sistemi sayesinde)

yuh ya
    eskiden bi tabir vardı " araç tam modifiyelidir" diye hatırladınmı
    hocam otomatik mi ?
    manuel e hayır
    olm cumartesi Urfalarla falan tesadüfte yanında oturan sohbet ettiğin bendim sofu cooper a aren diye bağırınca jeton düştü ahahahah
    NAMIK KEMAL

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendeki manuel arkadasımda beyaz otomatik var onun aracida çok temiz konuşurum istersen beyaz icinde
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah

manuel kesinlikle olmıyacak

eskiden bi tabir vardı " araç tam modifiyelidir" diye hatırladınmı

hocam otomatik mi ?

manuel e hayır
    olm cumartesi Urfalarla falan tesadüfte yanında oturan sohbet ettiğin bendim sofu cooper a aren diye bağırınca jeton düştü ahahahah
    Hahahaha bak o kadar hukukumuz var ama birbirimizi simayen tanıyamıyoruz ataşehirde polis var diye döndük ses hakkında yorumda almadık o gün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendeki manuel arkadasımda beyaz otomatik var onun aracida çok temiz konuşurum istersen beyaz icinde
    valla agam otomatik olan ile bi ilgilenebilirsen çok makbule geçer haber bekliyorum
    Hahahaha bak o kadar hukukumuz var ama birbirimizi simayen tanıyamıyoruz ataşehirde polis var diye döndük ses hakkında yorumda almadık o gün
    aynen malı zaten bılıyorduk özlemiş ahmet ondan bağardı yüksek devirde ses güzelde ben genel olarak bu ve tsı ların alt devirlerindeki dodge kamyonet sesine uyuzum "forever boxer ex. sound" tekrar hayırlı olsun sana darısı şimdi bizim başımıza
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka ama siz R56 bakıyosunuz R56 R53 tadı vermez ne yol tutuşuyla nede tipiyle anca kırmızı bi R56 tavan ayna siyah Jcw body kit V2 lip bide coilover la bişeye benziyo yinede r53 diğl pazartesi çine ordan endonezya çıkarmamız var uzun süre yokum egzost sistemi komple değişicek iskender abimin ellerinden oper EMG

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende takipteyim bu konuyu.
    Pert olan miniye cumartesi baktım pek iç açıcı değildi. Sağını solunu birdaha elden gecirmişler.
    Herşeyi düzgün çalışıyor ama doğal olarak biraz hırpalanmış bir araba 26-26.500 kadar iner fiyatı.İçime sinmedi.
    Bir sorum var clubman S lerin yoltutuşu cooper s'e göre nasıldır.

zekirdek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka ama siz R56 bakıyosunuz R56 R53 tadı vermez ne yol tutuşuyla nede tipiyle anca kırmızı bi R56 tavan ayna siyah Jcw body kit V2 lip bide coilover la bişeye benziyo yinede r53 diğl pazartesi çine ordan endonezya çıkarmamız var uzun süre yokum egzost sistemi komple değişicek iskender abimin ellerinden oper EMG
    R56 r53 tadi vermez derken stock olarak kiyaslarsak r56 r53 ten daha iyi yol tutar daha konforludur daha az yakar ici daha genistir , tip ve karakter olarak farkli arabalar zaten kisinin zevkine kalmis. Her ikisinide uzun sure kullanan biri olarak herkez r53 un supercharger zevkini tatmali..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekirdek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    R56 r53 tadi vermez derken stock olarak kiyaslarsak r56 r53 ten daha iyi yol tutar daha konforludur daha az yakar ici daha genistir , tip ve karakter olarak farkli arabalar zaten kisinin zevkine kalmis. Her ikisinide uzun sure kullanan biri olarak herkez r53 un supercharger zevkini tatmali..
    R56 kullanım zevki olarak şahsım adına konuşuyorum çok ruhsuz r53 de gokart feeling duygusunu daha fazla yaşarsınız vede iyi bir yürüyen olan r 53 inan iyi bir yürüyeni olan r56 dan kat kat iyidir r56 kötüdür demiyorum tabiki iç hacmi daha büyük ama işte burda sorun araba zaten MİNİ ne kadar ufak olursa bence bi o kadar güzel r53 daha kaslı bende 2010 JCW kullandım fakat aradığımı malesef bulamadım kullanıcıya kalmış yoksa mini her zaman iyidir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)