User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
110 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Caddedeki kaza ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle bi genelleme olabilir mi? Kaza yerindeymişsiniz gibi yorum yapmışsınız. Belki yavaş gidiyordu, arkadan gelen çarptı kontrol kaybetti ya da lastiği patladı kontrol kaybetti ya da başka araç önüne kırdı kurtulmak isterken kaza yaptı.
    yer cadde araç rx8 günde cumartesi olunca arkadaş sanırsam öyle bir kombinasyon yapmış..

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle bi genelleme olabilir mi? Kaza yerindeymişsiniz gibi yorum yapmışsınız. Belki yavaş gidiyordu, arkadan gelen çarptı kontrol kaybetti ya da lastiği patladı kontrol kaybetti ya da başka araç önüne kırdı kurtulmak isterken kaza yaptı.
    ainen kazanın nasıl oldugunu bilemiyoruz. bnce ön yargıda bulunmamalı herkezin başına gelebilir. Siteden bi üye ise çok geçmiş olsun
    Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ctesi aksami etrafta bir suru kiz tespit edildi dikkat cekme moduna gir. Guuuum. Birakin arkadaslar allah askina yok soyle olmustur boyle olmustur. Akilli uslu gitse lastikte patlasa baskasida sikistirsa tekeri terste bassa o arabayi kontrol ederek durdurur. Araba zaten yol tutusu iyi ve kontrolu kolay bir araba. Bi de bildigim rx8lerde run flat var.
    IN BOOST WE TRUST

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ctesi aksami etrafta bir suru kiz tespit edildi dikkat cekme moduna gir. Guuuum. Birakin arkadaslar allah askina yok soyle olmustur boyle olmustur. Akilli uslu gitse lastikte patlasa baskasida sikistirsa tekeri terste bassa o arabayi kontrol ederek durdurur. Araba zaten yol tutusu iyi ve kontrolu kolay bir araba. Bi de bildigim rx8lerde run flat var.
    Hız ölüm getirir..Boşuna söylememişler abi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    katılıyorum gençliğim caddede geçdi cadde caddeykenki zamanlar 95-2000 lilerin başına kadar bu süreçde gördüğüm kazaların %90 ı hep kapışdan süratten ona buna hava atıyım derdinden olan kazalardı..

burda tabi arkadaşların koruyucu bir tavrı var onlarada hak veriyorum bizde kaza yapan arkadaşlarımızı çok savunurduk o zamanlar toz konduramazdık..
    yer kaygandı adam üstüne kırdı yolda kum vardı mıcır vardı v.b ama kazanında şekline bakıldımı kimse beni inandıramaz masumane bir kaza olduğuna tekrardan kardeşime geçmiş olsun diliyorum cana gelmemişya gerisi önemsiz..

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum?? nasıl olursa olsun kimse kaza yapmak istemez hee kimi kaşınır patlicağı bellidir o ayrı ama bu kaza hakkında bilginiz olmadan kendimiz senaryo yazmamız ne kadar doğru?? bende caddeye takılıyorum yanımdan son sürat geçip 1dk sonrasında ağaça patmış adam da gördüm başkasının sıkıştırmasıyla kaldırıma çıkan da..
    bende birçok kez kaza yaptım inanın bana hiçbiri gazlarken değil hep normal seyir halinde geldi başıma tanıyan bilen birisi kazayı anlatmadan ön yargıyla kimseyi yargılamayalım. kaza yapan kişiye geçmiş olsun

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayret. Aynı konudan zamanında ben açmıştım paladıumda s2000 kaza yapmıs bızden bırımı dıye gayet ıyı nıyetle mıllet atarlandı ettı nıe deşifre ediyon bılınmesını ıstemıodur belkı araç sahıbı falan demıstı. Bu konulara atarlanan yok. Bana denk gelıyolar

rx8 ede sahibinede geçmiş olsun
    Plaka vermeyip eğer böyle birşey olduysa şundandir hani honda ya 3 parça keyfe keder boyanip satilmasi lazimdir

Yaralanma ve ya Ölüm olmadiktan sonra mala gelmesi önemli değil en azindan insana ders olur..birileri ibret alir birileri dersi..

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesin gazlıyordu ediyordu denilmeside yanlış görgü tanığı gibi konusmanın manası yok kimse kaza yapmak istemez durduk yerde ama lastik patlama olayıda malesef araba rx8 ve cmrts olunca pek inandırıcı olmuyor ki öle olabilir.Şahsen ben ne zaman cmrts olsa s2k ve rx8 leri yırtına yırtına bagırtırken görüyorum özellikle caddebostan erenköy vs diyorum hatta nereye saplanıp kalıcak diye..Allah korusun neyse cana geleceğine mala gelmiş gecmiş olsun.

ernc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun..

mini10s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah bidaha kaza bela vermesin cok gecmıs olsun.ve bukdr hıza tepkılı olan arkadaslar tanımadan bılmeden.sacma sapan tepkı gostermeleri yanlıs.

KM_562 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok gecmiş olsun.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gazliyosa gazliyor size neki suren arkadas kesi dusunmustur neler olcagini size ne arkadas gecmis olsun deyip cekilemiyorsunuz baslatiyorsunuz tartisma sonra konular kapaniyor.
    Kaza yapan arkadas gecmis olsun

esimsir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kimseyi sorgulamak bize düşmez cana zarar vermediyse problem yok bence... he bu arada hepimiz gazlıyoz ben sanmıyorum gazlamadan giden yoktur yarın öbürgün bizde patlasak aynı konuşmayı size yapıldığını düşünün derim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gazliyosa gazliyor size neki suren arkadas kesi dusunmustur neler olcagini size ne arkadas gecmis olsun deyip cekilemiyorsunuz baslatiyorsunuz tartisma sonra konular kapaniyor.
    Kaza yapan arkadas gecmis olsun

süs olsun die araba yapmıyoruz sonuçta gazlamak için yapıyoruz zararımız kendimize olduğu sürece kimseyi ilgilendirmez bencede

geçmiş olsun arkadaşa..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazanın nerde nası geleceği hiç ama hiç belli olmaz , yok iyi olmuş öyle yaparsan böyle olur söylemleride çok saçma . Adı üstünde kaza bu .Nası yaparsa yapsın iyi olmuş denmez kaza yapan adama.
    Dr.ECU

Keeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçta runflat yoktu. Lastik kalitesinin önemini gördük böylece.

tazzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun , cumartesi saat 15.00 gibi öğlen kırmızı RX8 egzoslu olan o kadar gazladı ki cadde bostan sahilde onun kaza yapmış olma ihtimali var yerler çok kaygandı .

mala gelsin cana gelmesin ...
    www.s2000turkiye.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi olmus demek yanlis ama ctesi aksami yaya trafiginin en yogun oldugu ve kaldirim ile yolun ayni seviyede oldugu gayet kalabalik olan bir yerde arabayi pert edecek kadar hizli gitmekte dogru degil. bizlerde roll yapiyoruz ama trafigin en tenha oldugu saatleri tercih ediyoruz.ben hiz yapmasini tenkit etmiyorum sadece hiz yaptigi yer ve saat cok yanlis.
    IN BOOST WE TRUST

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler toplasanız 10-15 kere gittim caddeye ve her gidişimde marka model ayırtmaksızın gazlayan zıplayan arabalar geçiyo yanımda. korkuyorm bir gün biriside bana denk gelicek diye. valla yazık yolu ordan geçmek zorunda olan insanlara....

arkadaşada geçmiş olsun inş kendinde bişi yoktur.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)