buyuk gecmıs olsun umarım sorun çözülür,istanbulda yaşamak gercekten buyuk sıkıntı ya.
Printable View
buyuk gecmıs olsun umarım sorun çözülür,istanbulda yaşamak gercekten buyuk sıkıntı ya.
çok geçmiş olsun inş kısa sürede bulunur aracınız + aracın son zamanlarda çekilmiş fotosu varsa iyi olur
Gecmis olsun insallah bulunur
Test ederken sorun yaşadıysa korkudan biryere saklamış olabilir.. Geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun . Umarım bi an önce bulunur .
Geçmiş olsun.Moral bozmak istemem ama dağıtmamışlardır umarım aracınızı.
gecmiş olsun çok kötü bişey allah yardımcın olsun inş.
Benım arabam çalınsa bulunmasını kesinlikle istemem.Kimbilir ne halde geri gelir.Parasını almak en guzeli ki gözünün yaşına bakmam öle durumda dukkan sahibinin onun sorumluluğunda cunku.
geçmiş olsun , kötü bi durum
emek hırsızı olmuş insanlar.. gecmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur
geçmiş olsun hayırlısıyla sonuçlanır umarım.
neden dacia ? dükkan kalitesi düşük bir yer mi. neden normal gelen daha pahalı bir araç değilde senin aracın ? şimdi şöyle bir şey olabilir dükkan sahibi size ne kadar para vericek.
mesela araç 25 lira. çırak çaldı 25 liraya okutacaklar beraber.20 lirada tamirhane sahibi sana verir 5 lira kâr. akşam akşam milletin günahına girdim ama Türkiye mizde olmaz diye birşey yok :) geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, en azından muhattap olabileceğin, ya da parasını alabileceğin adamlar var. Diğer çalıntı ilanlarına göre iyi yanı bu. Tabi çalıntının ne kadar iyi yanı olur, o da ayrı. Can sıkıcı durumlar.
Umarım araba bulunur, bulunmazsa da paranı alırsın.
ben görürsem haber ederim size ..
moralinizi bozmak istemem ama onu bence parçalamışlardır :( burda kaldırılan arabaları hemen parçalıyorlar :( inşallah bulunur ama
çok çok geçmiş olsun umarım olay en kısa zamanda çözülür aracınız bulunur yada mağduriyetiniz giderilir çok sıkıntılı durum Allah düşmanımın başına vermesin
en çok dikkatimi çeken yorumlardan biri bu oldu
böyle bi genelleme yapılabilir mi
yetkili servise bırakılan araçlarla çıkılan gezintiler yapılan kazalar daha sonra abi sıç b.kunu yym başımı yakmaya dönen olaylar
çalınan gözlükler kokular bozuk paralar ve hatta 1tl lik emniyet kemer tokaları ne olacak? bi taraf kapkara diğer taraf bembeyaz mı bu mudur yani?
geçmiş olsun umarım mağduriyetiniz giderilir
Geçmiş olsun ...böyle durumlarda kasko ödemiyor mu acaba merak ettim.. Aracın kaskosu yok mu...
çok geçmiş olsun