|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: -
|
Herkeze keyifli forumlar araç arıyorum fakat dizel istemem ve 10000 civarı bir bütçem olması sebebiyle saxo'lar dikkatimi çekti merak ettiğim kronik bir problemi sorunu varmıdır motorları nasıldır alırken dikkat etmemiz gereken kısımları nelerdir..Hiç ilgim alakam olmayan bir araç forumdada arattım pek bir bilgiye ulaşamadım konu açmayı uygun buldum..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
iyi arabadır ama motoruna iyi baktır kaçak kötü mazot alınmışsa canını yakar
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bizim aile emektarıdır Saxo
motor,şanzuman gibi kısımlara gelirsek baktır.Ayrıca bakım maliyeti ucuzdur 300-400 tl arası bir bakım maliyeti var.1.5d motora sahip olmasına rağmen gerçekten az yakan araçlardan birisi kasası ufak olduğu için tam bir binek arabadır.Biz bir depo ile bursaya gittik.yokuş aşağı gaz vermeden alacaksanız kesinlikle almanızı öneririm
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
az yakan, güzel bir ş.içi aracıdır...
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Performans sıfırın altındadır, az yakar ama gitmez, kliması var mı bilmiyorum....
__________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
klimalı olan modelleride vardı diye biliyorum araştırmak lazım.Performansı düşüktür 150kmyi zor gördü gücü yetersiz
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:30 ::::

motor,şanzuman gibi kısımlara gelirsek baktır.Ayrıca bakım maliyeti ucuzdur 300-400 tl arası bir bakım maliyeti var.1.5d motora sahip olmasına rağmen gerçekten az yakan araçlardan birisi kasası ufak olduğu için tam bir binek arabadır.Biz bir depo ile bursaya gittik.yokuş aşağı gaz vermeden alacaksanız kesinlikle almanızı öneririm