|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Serçedes
|
Sadece merakdan soruyorum
az evel bir belgesel izledim. Gelecegin korsanları Hackerler Adında . ve orada ilk türk hacker olarak tamer sahinden söz edildi röpartaj felan yapıldı arabasında yaptılar roportajı s2000 kulannıyordu plakasıda 34 ak 2424 baya iyi seylerden bahsetti . arac dikkatimi cekdi füme s2000 kesin sitemize uyedir. ben pek tanımıyorum yönetimdeki abileri . sitedekileri ama belki moderatör abilerimizden biridir. ? sadece merak . sitesine felan girdim baktımda. sanal alemin turkiyedeki monalisası gibi bir şey. bilmem kaç yıl evel superonlineyi fişlemiş . bizde daha underal de wordpressde vakit öldürek
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Daha zamanı var.
|
bi aralar da istorpix diye bi adam vardı, baya ün salmıştı hacker dünyasına.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: AMG
|
Siteden birkaç arkadaşımızın yakın dostu.
ama üye değil sanırım. Üyeysede aktif değil. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 323
|
Hangi kanalda acaba ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: akbil
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Serçedes
|
kanal degil internetten izledim. googlede arat yıgınla çıkıyor 38 dakikalık bir belgesel
buda tamer sahinin cıkdıgı bölüm belgeselde Tamer Şahin / Belgesel / İztv Belgesel Kanalı - YouTube edit işte belgesel bu http://www.movshare.net/video/z28iirro144yq |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
tamer ilk türk hacker değildir ilk yakalanan hackerdır.. sp yi hackledi ve yakalandı..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
bu son arabası. ![]() en soldakıde kendısı. On numara bı ınsandır Arabalarada baya meraklıdır. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
kacakcı degılsın sankı alla alla.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Benim bildiğim bu işte efsane olmuş adam ChaO vardı. Adam bizim semtte oturuyormuş eskiden, biz buraya taşınmadan önce evine baskın yapıyorlar. Videosu falan var internette.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
isimleri bilinmeyen çok var.. benim hatırladığım sessizcin vardı.. amerikadan bir türk çocuk vardı nickini unuttum şimdi sağlamdı.. bunlar hep kurtadam jenerasyonundan gelen alaylı çocuklardı yani öyle ünv de bilgisayar mühendisliği falan okumamış ama kendini eğitmiş kurslara falan gitmiş meraklı güzel bir nesildi tamerde o jenerasyondan 80 li olması lazım.. bu jenerasyon zaten 77-84 jenerasyonu arasıydı güzel günlerdi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: n/a
|
ne çok videosu vr youtube kitlendim ona
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: vtec
|
TRnin amerikadaki cıa modeli için bire bir aradıği adam bana göre ..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
Vay be 13 sene geçmiş..
Hatırlıyorum Superonline ı hacklediği dönemi ve o fotoğrafı superonline'ın sitesine koyduğu zamanı. Yalnız yanlış hatırlamıyorsam Superonline'ın güvenliğinden sorumlu firmayı arayıp veya faks çekip Superonlinedan aradığını ve şifreyi değiştirmek istediğini söyleyerek hacklemişti.. __________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Biraz reklamcı bir arkadaş galiba
o onun bi açığını bulur hackler diğeri öbürünün tersosunu bulur hackler vs karışık bi camia ![]() zamanında tamerşahinde hacklenmişti; mirror: www.tamersahin.com hacked by NetDevilz ) bu işler zaten hep böle çakallıklarla oluyor yoksa öle sandığınız gibi cia fbi bilmemne teknolojisi yok ortada
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:30 ::::

az evel bir belgesel izledim. Gelecegin korsanları Hackerler Adında . ve orada ilk türk hacker olarak tamer sahinden söz edildi röpartaj felan yapıldı arabasında yaptılar roportajı