|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: palio
|
merhaba
arkadaşlar günlerdir fiat grande punto bakmaktan bi hal oldum hiç içime sinen araç olmadı ve gezinirken opel astraların fiyatları dikkatimi çekti 2005 -2008 arası araçlar çok uygun butarz birşey düşünsem nasıl olur tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim Opel Astra 1.3 CDTI Essentia 2005 Model 26.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 71797468 ( link fikir amaçlıdır ) |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
linkteki aracın sol farı ne öyle :/
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
sağ degişmiş demek ama şekıl sekıl banlıaklar senı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
linkteki araca takılmayın arkadaşlar üç aşşa beş yukarı temiz bişi buluruz ben sadece linki bu araç gibi birşey demek için koydum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4
|
fiyatlar saçma sapan yükselmiş..
2 yıl önce arkadaş astra cdti'i henüz 20.000 km.de olmasına rağmen 28.000'e almıştı. Bence 100.000 km. üstü astralara 27-28 gibi paralar vermek saçma. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Loading ...
|
1.3 cdtı 0 ını almıştı yakın akrabamız sonra 1.6 almadıkları için pişman oldular
Kasayı pek kaldıramıyor sanki
__________________________________ Honda B Engine
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
ben ekonomik bir araç bakıyorumda peki 20.000 ile 25.000 arası dizelbir araç tavsitye edermisiniz
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: ~~~
|
aynı durumdan muzdarıp benim ağabey de 2011 i verip benzinli alıcak |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
ozaman böyle bir araç almıyoruz
) peki ne alacagızz |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
km oynanmış linkteki aracın büyük bir ihtimal rent a car aracı debriyaj lastiğinin olmadığı gibi pedalın üzerindeki boya bile gitmiş
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
C segmenti ekonomik bir araç aranıyorsa 1.3 cdti astra alınabilir bence. Maks. tork devrinden itibaren gayet de tatminkar ivmelenir. Yok, benim için ekonomiden önce performans gelir derseniz 1.3 motor uymaz tabi.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
kayın pederde 1,3cdtı var. samsuna gittim arabayla, inanılmaz hantal bir araba.
6 ileri şanzuman var
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4
|
şu gerçeğin de kabul edildiği iyi olmuş, 1.3 cdti motor astrayı kaldırmıyor, istersen 10 ileri vites koy. ama öyle enteresan bir teknoloji ki, gavur yapmış, içindeki adam sanki 8 sn.de 0-100 yapıyormuş hissine kapılıyor..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Palio - 1.3 Multijet Mk3
|
astra motor ve gücüne göre sakin kullanım aracı dediğiniz gibi güç kasayı kaldırmıyor sakin kullanımda ise gayet ekonomik bir araba zorlanmadıgı sürece bu fiyatlara daha iyi kilometreli grande puntoda bakabilirsin abi daha mantıkl olur motor aynı kasa biraz daha hafif astraya göre biraz küçük hacim olarak o kadar başka bi eksisinin oldugunu düşünmüyorum puntonun
__________________________________ barıs - RS816 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: :)
|
Astra güzeldir o fiyatlara linktekinden çok daha güzel araçlar bulabilirsiniz diye düşünüyorum biraz araştırmayla.Kronik bir sorunu var mı bilmiyorum ama başa bela olucak bir sorunları yoktur heralde.
Bikaçkez kullanma şansım oldu.Günlük ekonomi için kullanılıcak araç.Amacı gazlamak olan kişilere yavaş gelebilir belki ama efendi spec kullanım için güzel bir seçenek bence. gpunto mu astra mı dersen düzgün temiz bir astra derim. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Punto bakıyorum zatende bulamadım bir türlü
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Astra puntodan daha kalitelidir, ama baktıgın ilandaki essentia yani en boşu ama yinede ben punto yerine tercih ederdim.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
aracın kasası güzel,sağlamdır fakat motor gerçekten de araca ağır kalıyor, tabi ki tercih sizin.
alternatif olarak 207hdi-307hdi-megane 2 dci tercih edilebilir... __________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: astra h , L0 GSXR1000 , '06 CBR 1000RR , '11 CBR 1000RR
|
astra h 1.6 elegance kullanıyorum 2005model. Easytronic şanzımanlı bendeki. LPG de taktım 230krş yakıyor kmde ve cidden AŞIRI memnunum.. şanzımanın ufak defek kompleksleri oluyor zaman zaman ama yinede çok rahat ve serii bir araç.. 1.3dizel alırsanda yazılımla sürülebilir hale geliyor diye duymuştum.. yol tutuş ve frenleme çok başarılı bu arada..
__________________________________ Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118). |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|