Ttnet i iptal ettirdim evde nete girmek için hangisi daha hızlı?
Limit fiyat sınırım yok aranızda kullananlar varsa hangisini tercih ediyor?
Ttnet i iptal ettirdim evde nete girmek için hangisi daha hızlı?
Limit fiyat sınırım yok aranızda kullananlar varsa hangisini tercih ediyor?
ben vodem kullanıyorum çok hızlı güzel ama faturalar çok garip geliyo oyüsden ttnet usb modem alıcam sınırsız 40 lira galiba
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
evde 3g modem kullanımı pek sağlıklı değil bence
ttnet kadar memnun kalınırmı bilmiyorum
ilk olarak bulunduğunuz yerde hangi firmanın tam olrak 3g performansı verdiğini oğrenmek lazım
bolgeye gore performans çok değişiyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
iki seneden fazladir vodafone vodem kullaniyorum. bir kere dahi sorun yasamadim ne fiyatta ne kullanimda.
nedense bana saçma sapan fatura geliyo 80 tl+![]()
4 gb kotalı paketi aylık 29 tl 3 ay taahhütlü hali
100 tl de fatura duruyor hız düşüyor adam yalan olmazsa 7 mbitli hızlarda bahsetti pek inanmadım gerçi
bağlantıda kopma sorunu vs videoları rahatça izliyebilirsem fazlasıyla işimi görür
3g modem geçen gün dükkanın önünde gördüm havalar düzelsin gidip konuşucam yazarım buraya
ya geceden geceye bi kaç saat takılacaz yemişim sınırsızını
ttnette 79 fatura bide tel ücreti 100 liraya dayanıyordu aylık taahhüt bitti padişahlık başladı![]()
bulunduğunuz yerde en iyi performansı hangisi veriyor bilmiyorum ama vın kullanıyorum memnunum...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
modem parasıda vardı tam hatırlamıyorum
otomatik ödemede oldugu için faturanın içeriğini kurcalamak nasip olmadı
http://i.imgflip.com/46bq3.gif
valla ben turkcell kullanıyorum acayip memnunum, internet üzerinden video film vs vs hiç takılmadan dolmasını beklemeden izliyorum...
ben yalın internet kullanıyorum 69 tl geliyor modem de ücretsiz hediyesiydi ttnet'in telefon parası boku püsürü yok
turkcell kullanıyorum vınn memnunum hem hızlı hemde çekiyo heryerden
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
2 sene kullandım taahhütlü alarak en büyük hatayı yaptım. vodafone'du benim kullandığım fakat kota olayı çok şaibeli 4gb kotan varsa upload+download=4gb ve bu kotalar yüzden acayip geçiriyorlar faturaları. diğer şebekeler de aynı b.kun laciverti. evde kullanacaksanız kesinlikle tavsiye etmiyorum mobil modemleri. yukarıda bir arkadaş da faturadan bahsetmiş eğer kontörlü hat ile kullanırsanız olur olmaz zamanlarda kontörü bitiyor, fatura da ay sonu hastroloji dedirtebiliyor ama hız bakımından net 7.2mbps civarlarında geziyor.
ben smile kullanıyorum .çokda memnunum adsl de ttnetten daha guzel. suandada kampanya var. bence buna bı bak derim ...
Scorpion TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)