|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar. Dün kendi evime Samsung Led Tv aldım. Aynı zamanda Logitech X-540 5+1 ses sistem , sunny uydu alıcı, sony Vhs player ve samsung dvd playerım var. var. Uydu alıcıda Hdmi olmadığı için scart girişinden tvye girdim. Uydu alıcıyı girince dvd player ve vhs playerı girmeye yer kalmadı. Dvd playerda hdmi yok. Sadece scart ile bağlanıyor. Vhs player da ise UHF anten girişi var. Ordan Tv ye girebiliyorum. Sorum ise uydu alıcıyı, dvd playerı ve vhs playerı nasıl tvye girebiliriz? 5+1 i ise tvnin kulaklık girişinden bağladım. Daha iyi ses için nasıl bağlayabiliriz? Gece 1 e kadar bununla uğraştım ama bir çözüm üretemedim. Scart çoklayıcı veya decoder muhabbeti felan varmış. Napmam lazım?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
tv de dıgıtal optık ses cıkışı ve logıtechde gırış varmı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
scart cogaltıcılar var her alıs verısı sıtesınde var . memleketındekı elektırıkcılerdede vardır . bence seslerıde hepsıne baglaman ıcın ıkılı jak lar mevcut ama cok kablo kalabalıgı olurr .. bılgıne
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Scart çoğaltıcı buldum ikili. Hb.com dan. Fakat görüntü kalitesinde düşüş olur deniyor forumlarda. Tv de digital veya optik çıkış görmedim. HDMi, Aux, 1 adet scart , 1 adet UHF çıkışı var. Ses sisteminde ise optik var. Yeşil,turuncu,siyah var. Yeşili tvnin auxa takarsam 5+1 ses alıyorum. Tabi dolby digital felan olmuyor. Matrix özelliği var. Her haporlöre dağıtıyor. Ama genelde merkezden ses alıyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
logitech ses sisteminde subwooferdan çıkan 3 tane jak olması lazım siyah turuncu ve yeşil bu kabloyu iki tane çoklayıcıyla
bunun yeşil tarafına bağlıyoruz kırmızı beyaz tarafınıda televizyona ek başka bir kabloyla bağlayıp kullanabilirsiniz benimki böyle bağlı neden bu kadar uğraştırıyor diye sordum bunlar pc için üretilmişler o yüzden diyorlar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
bir kere scart falan kullanıyorsan lcd tv ye yazık olur
kalite kafadan yok oldu ikincisi vhs playerın orada işi ne ? hala kullanılıyormu ? üçüncüsü kusura bakmayın ama dvd de günümüzde hikaye kalıyor ben olsam vhs + dvd + uydu receiverı atar yerine bir tane hdmi çıkışlı receiver + hd mkv videoları gösterebilen medya player alırdım. Pahalı şeyler değil artık bunlar . ayrıca bağlantılara net cevap gelmesi açısından bütün cihazların arka taraflarının fotolarını anlaşılır biçimde çekip buraya koymalısın __________________________________ |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
diğerleride 5+1 çalıştırıyor galiba.bende yeşili direk tv kulaklık girişine taktım 5+1 çalışmadı bu sistemi yapınca sesler daha belirgin geldi.siyahta ses veriyor galiba ben öyle hatırlıyorum bu üç kabloyu tvye bağlamak için böyle yapmakk gerekiyor başka yolunu bulamadım.2 tane çoklayıcı alıp ikisini birbirine bağlayıp 3 tane aux girişi elde edip siyahla turuncuyu yanyana yeşilide diğer çoklayıcıya takıp gayet güzel ses elde edebiliyorum.denemekte fayda olabilir.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Yeşilde 5+1 çalışıyor bende. Matrix tuşuna basınca. Ama center dan ses geliyor genellikle. Turuncu veya siyahta ses gelmiyor. Aux için durum böyle. Dediğin sistemi uygulayacağım. Birde öyle deneyeyim. Teşekkürler. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |