biraz konforlu olsa iyiydi yaa :(
Printable View
bence o klasmanda çok ii bir araç bende 106 alıcaktım alınacak 106 19bin 20bin civarında bende üstüne ekleyip almayı düşünüyorum
bu yaza bende düşünüyorum ama cam tavan bir RC, RC LeMans dan daha mantıklı geliyor, stikır merakı olmayanlar için :)
bence rc lemans da cam tavan olmaması eksi ama tr de 50 tane olması bence +
zevk meselesi yani kırmızı camtavanlı veya beyaz cam tavanlı rc ninde havası bi ayrı :)
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2007 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 72222781
cam tavana örenk, iyiymiş :)
edit: ikinci el 207 gt lerde sanırım daha çok cam tavanlı var
bi güncel çekelim kafamda deli sorular var :(
nerde bu peugeot tayfası :)
3 4 ay öncesine kadar bende Rc Lemans kullanıcısıydım aracın tek kusuru bence peugeot olmasından dolayı biraz garip huyları var yok değil benim aracım 2009 8 bin kmdeydi aldıgımda ailemlede bindim uzun yolculukta yaptım yurt dısınada cıktım gercekten asırı keyıflı bır araba gıdıs olarak ben gördüm fazla zorlanmamısı ıyı bakılmıs bır arac cıddı anlamda guzel gıdıyor ben F,H,E typerla 3 boy arkasından gıdıyordum stock sekılde.Kronik problem ve yakıt konusuna gelirsek zaten 2009 dan sonra sente atlama sorunu çözüldü diye biliyorum ve bunun sebebi bilinçsiz kullanım yakıt olarakta istanbul trafiginde 50 tl 97 oktan ile 100 km gidiyordum ben.Sormak istediginiz başka bişey varsa yardımcı olmak isterim hayırlısı olsun :)
bilgi verdiğin için çok teşekkürler.. bende parasını hakettiği için bu aracı düşünüyorum ne gibi garip huyları var peki?
3-4 ay kadar lemans kullandım.. Dikkat çeken, içi çok güzel bir araç.. 12000 km kullandım, toplam ortalamam 10,5 olarak sattım.. Sürüşe dikkat edersen 7,5 lt den aşağı belki düşürürsün..
f/e/h 3 boy arkasından gitsin emin ol piyasası 40 lara fırlar hocam. yüklü rs ler bile 2 boy felan yiyor rahat. muhtemelen siz 2. vites 50 gibi felan bastınız. düzgün bir f/e/h typer stok rs'ye en az 5-6 boy atar ben size diyim. hele hele uzunda felan feci bir fark olur.
Mesut abi konuyla alakasız ama jettair satıldımı :S
evet jetta gitti :( muamma var gibi ya kimisi gidiyo diyo kimisi gitmiyor dio :(
Bencede kesinlikle bir clio RS kadar gitmiyor.. Bunuda belirteyim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12981623/detay
bu araba piyasasına göre baya ucuz abi bi bak istersen