|
|
#1 | |||
![]() |
cumartesi günü kocaeli de abımın bırıne headers gonderdım el yapımı
sımdı akrgodan aradılar ankara aktarmada takılı kalmıs malıye ıcını acmıss ve bende ırsalıye ıstıyolar ? ben sahısım tıcarı anlamda bı katkı yok dıyorum el yapımı seyın ırsalıyesı olur mu ? malıye sana dava acacak felan dyolar nedır bu sacmalık
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ctR
|
daha once banada geldı headers ama boyle bır sorun yasamadım,geçmiş olsun.ürün ıkıncı el deseniz bı faydası olurmu acaba?
__________________________________ Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Fluence
|
gönderen ticari mi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
alıcı ticari
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Şahış nasıl irsaliyekesecekmiş bunu sordun mu?
Gönderen ticari olsa anlarım.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ticari degeri yoktur diye belge imzaliosun kargoyu teslim ederken. neyin irsaliyesi anlamadim
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
valla kardesım banada taa nerelerden neler geldıı ama yasamadımm ayıp yaptıkları yavv bılmıyolar belkı o malıyedekı salaklar onun ne oldugunu .. saçma sapan işler
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
kargo maliye ne alaka ki anlamadım
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
sılahmı zannettıler kı headersı gereklı yerlere ılettım mng kargonun iş yapmazlıgı burda ispatlaniyoo
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
maliye içini actı ticari dedi diyo ankara aktarmadakı kadın
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
valla sadece guluyorumm bu duruma
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
kocaeline giden ürün ankaradanmı aktarma yapıyor :s
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Genel müdürlüğünüzü aradım sordum öyle bir uygulama yok üstüne uçarım de...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ctR
|
tüketici hakları dernegını arayıp bır sorun derım
__________________________________ Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
hayır maliye nasıl içini açıyormuş onlara neki ilk defa duydum varmı böyle saçmalık insanların özel eşyalarını kurcalama hakkını nerden buluyor kendilerinde onlara ne...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Cakallık yapıp kendilerine indircektir
ben cep telefonu gönderdim bana öyle kahpelik yapacaklardı dedim isminiz soy isminiz ne şu bu dedim kayıt a başladım şimdi anlatın işte bizimle alakası yokta denetleme yaptılarda kim yaptı diyorum az önce belirttim diyor bana bak dedim ocagını söndürürüm adam ı gönderiyorum malı alıyor dedim şahıstan sen ne istiyorsun sonra dedi şahısmıydı fln maliye fln denetleme oluor da o sadece yurtdışından gönderilerde başka bi amac yok
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bılmıyorum kı
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:32 ::::

sımdı akrgodan aradılar ankara aktarmada takılı kalmıs malıye ıcını acmıss ve bende ırsalıye ıstıyolar ? ben sahısım tıcarı anlamda bı katkı yok dıyorum el yapımı seyın ırsalıyesı olur mu ? malıye sana dava acacak felan dyolar