dr. kolla mi oynuyosn direksiyon mu var :D
Printable View
dr. kolla mi oynuyosn direksiyon mu var :D
yakında bende eklenicem şu xboxlu kervanına :D
lao lm video yokmu kimsedeee?E?E
ps3 ıcın varmı bu oyun acaba ? hafta ıcı almayı dusunuyorum varsa bunuda yukletıyım :)
illa aldırıp drift king yaptırcaksınız benı gene :D
malesef sadece xbox 360 :D
hastayatağımdan yazıyorum :D xbox aldırmayın bana :D iphone'dan app indirip setup yapmam ben :D 5dk'da setup hazır.Custom made.
ps
boobless ne :D :hehe:
sana1k oymimde ben kendi nickinden girsene la sen :D
Özgün abi banada bi drift setup u yapabilirmisin :D ?
Maple Valley Time Trial Top 100 :) (Mercedes Evo)
Maple Valley Short Drift s14
Tebrikler hocam, sanırım sizde de direksiyon var :p
Mercedes çok iyi yol tutuyor gibi, setuplar sana mı ait :)
x box aranıyor :D
forza yok gt5 versem ? :D
Başka bir forumda bir üye ciddi bir derece yapmıştı şuan hatırlayamıyorum.. ilk 20 gibi birşeydi..
Derecelerle pek aram yok :D daha çok motor sesi dinliyorum vtec açıyorum, m3 dinliyorum vs :D
Video yukleyebilsem koyucamda:S laptopum bozuk telefondan face yuklemeye calsiyorum
Oyunun içinden alınamıyor mu video ?
Cem e yaklasmak mumkun degil bi kac kere denim dedim:) sora mert dedim daha fazla rezil olma
.CeM., ekledim live'a :)
TT clan ı var sanırım, biri davet etse iyi olurdu aslında :rolleyes::cool::)
Vay arkadaş bi yanlıyamayan benim galiba :D Sağ-Sol hoooooooooooooop Spin çözemedim gitti şu işi yaa LFS' de yanlamak bile bukadar işkence gelmemişti bana ya :D Yokmu bu işin sırrı gizemi falan ? :D
Forza forumu buldum. Onların aynı setup' ı geçiriyorum aracıma yine dayanmıyo yine sağ solda spin atıyorum. S Class' da hiç durmuyo araba sürekli spin yiyorum.
nedir forum adı :D
gazla mı el frenıylemı yanlıyosun once bı onu cozelım :) denge bozup sol ayak frenı akabinde gazla yanlıyosan spinin tek nedeni setup.
yok elfreniyle girip yada vıraj ıcınde cekıp tekrar gazla devam edıyosan spinin tek nedeni setup :D
tune your setup kısacası :D :hehe: :D