bence 50 mesajdan ziyade üyelik yılı olmalı mesela 1 yılını dolduranlar açabilsin diğer türlü adama bakıyorsun 1 günde 50 tane boş mesajı var en azından bununda önüne geçilmiş olur
Printable View
bence 50 mesajdan ziyade üyelik yılı olmalı mesela 1 yılını dolduranlar açabilsin diğer türlü adama bakıyorsun 1 günde 50 tane boş mesajı var en azından bununda önüne geçilmiş olur
Bu mümkünse mantıklı gibi, ama 50. mesaja kadar saçma sapan mesajlarla post kasıp forumun kirlenmesi de ayrı bir durum bence..
Üye olduktan sonra 2-3 hafta (örnek veriyorum) ilan açamasa, daha mantıklı olmaz mı aslında ? Yani böyle birşey Vbulletin ile mümkün müdür bilemiyorum ama, post limitinden daha mantıklı geliyor bana..
Bende başka bir forumda moderatörlük yapıyorum satış&alış bölümünde, adam gelip ilk mesajını satış/takasa açıyo, e siliyosun haliyle.. Sıkıntılı bir durum bu satış bölümü, moderatörlere Allah kolaylık versin böyle büyük bir forumda özellikle :)
komple konu açması engellenmez tabikide; satılıklar bölümüne 50mesaj altı üye konu açamasın eklentisi mevcut o şekilde engellenebilir? yöneticilerde uğraşmamış olur..
arkadaslar taratip silebilirim de, acilmasini engellemek dert...
bu forumda "eğer yanlışım yoksa"
öyle mesaj sayısını arttırmak için belli bölümlere yazılan
maşallah
hoşgeldin
beş gittin
gibi mesajlar mesaj sayınızı arttırmıyor
Yine belli bir mesaj sayısı yada üyelik zamanı ile sınırlandırılarak bu üyeler mümkün oluyorsa satılık bölümüne giremesinler (ne okumak ne de yazmak için :) yılanın başını keselim)
Forumun ana bolumlerine en az 100 msj yazmis olma ve.en az aktif 3 konu basligina sahip olma gibi bir ekleme olabilir bence 100 msj yazdiktan sonra en az 3 konu basligida olmali iyi kotu herkez otomobilleriniz bolumune 1 konu aciyor sohbete cokca aciyor guncel bir haber.bile paylasiabilir 3 aktif konu cok cok normal ve caydirici gibi nacizane fikir :)
bencede 50 msj yerine üyenin 5 ay 1 sene vb gibi bir vakti doldurması olabilir
Doğrudur ben de 2007 den beri üyeyim.
Fazla konu açmam tek tük beğendiğim konulara yazarım ama yine de
mesaj sayım 400'ü geçti.
Onun dışında mesaj sayısı için flood yapanlar zaten kendini belli eder.
Hatta ben diyorum ki limit 50 değil 150 mesaj olsun.
Caner44'ün dediği de olabilir. Hem süre hem mesaj sayısı.
Ne bileyim en az 1 sene ve 100 mesaj gibi.
buna bi çözüm şöyle olamaz mı mesela ben bazı yabancı muzik forumlarına giriyorum dj sitelerine üye oluyorum belli bi paylaşım altı download yasak linklere tıklayamıyosunuz bile yada belli bi mesaj sayısına ulaşmadan konu felan açamıyosunuz böyle bi eklenti felan yok mu?
üye olan kişilere site kurallarını okuyun diye msj gdiyormu ?
ya burayada yazayımda aynı mesajdan 2 kere ceza puanı verdiniz bana ö.m atıyorum posta kutularınız dolu biri yardımcı olabilirmi?
aynen konu acmayı engelleyın en mantıklısı
Yeni üye olanların "yeni konu" butonu pasif halde olsun,50 mesajdan sonra aktif hale gelsin...Tabi sadece satılıklar bölümünde...