Parayı veren düdüğü çalar o zaman güncellllliz :D
Printable View
ücretli olunca pek kimsenin yanaşacağını sanmıyorum ilan vermeye ama yönetim onayından sonra yayınlanması en mantıklı gibi ama uğraşacak arkadaşlara yükünün büyük olacağı kesin baya bi vakit ayırması gerekir
Vip mip yok sadece ilan ucretli okadar ornek olarak ilan acicaksin odeme yapicaksin o kodu girip ilan acabileceksin. yada guncelleme yapicaksin o kod sayesinde guncelleme yapacaksin ilanlara yorum yaplmasida yasak olucak miss ...
Bizim forumda para ile vip mip olunmaz burasi anadolnun bağri yiğido para iş yapmaz o konuda :D
yönetim onaylı olmalı yoksa mesaj sayısı üyelik yılı falan çözmez bu işi...
50mesaj'ı olmayıpta ilan açan yada ilan bilgilerini eksik giren kişi konuyu açınca otomatiktan dedeler linkine yönlendirsek baya caydırıcı olur bence
yada hatalı ilan açan kişinin konu başlığı otomatikman "açmayın dedeler" olarak değişmeli:D
evet siteye pek bi katkısı yok ama ben dahil bi çok kişi araçlarına parçayı burdan buluyo bi güven ortamı oluşmuş burda. olmamasıda kayıp gibi görünüyo. yöneticilerin onaylaması istenmeyen tüm durumları engeller yorum da yapılmamalı ayrıca ilan sahibi dışında pm ile tüm sorular cevaplanabilir.
soylendımı bılmıyorum ama o bolume 50 msj altı uyeler konu acınca uyarı verıcek bıseler olabılır
Herşeye bir kulp bulabiliyoruz sınır 100 mesaj olsun dense savunma olarak yıllardır takip ediyordur mesaj yazmamıştır ona haksızlık olur diyebiliyoruz. Üyelik süresi konulsun diyoruz örneğin 6 ay bu sefer ben 3 aydır üyeyim ama çok aktifim bana haksızlık değilmi diyebiliyoruz. Sınır konmak isteniyorsa bence şu yapılabilir. Bir forumda görmüştüm üyenin profilinde çevirimiçi olduğu süre yazıyordu "Çevrimiçi Süre:2 Gün 23 Saat 59 Dakika 13 Saniye" gibi bu üyenin o sitede ne kadar zaman geçirdiğini gösteren bi eklenti sanırım. Bahsettiğim forumda vbulletin TT de aynı şekilde vbulletin. Satılık bölümünde bu çevirim içi süreyle alakalı bi sınır konulabilir. Üye konu açmaya yeltendiğinde "Sizin forumumuzda geçirdiğiniz süre bu bölümde konu açamayacak kadar az yada yetersiz" gibi bi mesajla engellenebilirse eğer çok mantıklı olur. Kolay gelsin.
alınıklar satılıklar bölümünde yetki sınırlandırması yapılabilir üyeler ilan açamaz bir sürü mod arkadaş var ilanlar onların onaylaması ile açılabilir mesela
edit:zaten öneri yapılmışta bu bölüm için çok aktif olan güvenilir 2-3 mod alınabilir var olan modlara yük binmemesi için sadece bu bölümden sorumlu olabilirler