|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
Selam üstadlarım.
2.kez alkol'den alınan ehliyeti geri almam için ne yapmam gerek ? form, dilekçe gibi şeyler mi yazmam gerekiyor ? yarın ehliyetimin günü doluyor ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
GÜN DOLDUKDAN SONRA 1 ay bir eğitime tutuluyorsun gibi birşey duymuştum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
oo sen cok gec kalmıssın bilader. 2-3 ay once ehliyetini geri alacagın subeye gidip form alıp psıko egitim gormen lazım bu da 1 ay suruyor. her haftanın pazartesi gunu gidip ılk once ufluyorsun sonra ders terapi sorular vs.
hemen yarın git basvurunu yap daha 1 ayın var mın. oda psıko terapi randevu veririse __________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ...
|
önce bir 5 6 sayfa kadar nasihat alıcaksın burdan...yazılanların çıktısını alıp emniyete git verirler hemen ehliyetini....
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: EM -Z4- ..%3 hısseli UR aReS :D
|
herhangıbır surucu kursundan gıdıp 1 ay cıvarı bır sureyle egıtıme tabı tutulacaksınız arkasından sınav alabılıyorsunuz eger tanıdık varsa hemende halledılebılır..
alkol ıcın degılde bır senede 2 kere ehlıyetını kaptıran kuzenımde oyle olmuştu uygulama aynı dıye bılıyorum..
__________________________________ 34 EM 035 powered by acıkelotomotiv... powered by p.p.r. motorsport |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
sürücü kursuna gittiğimde herhangi para falan ödeyecek miyim ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
ustam çok geç kalmışsın günün dolmuş ama hemen vermiyorlar ehliyeti bende 5 yıl kaptırmıştım ehliyetimi 3 yıl oldu alalı.....ben sana ne yapman gerektigini anlatıcam.....
bulundugunuz ilin saglık müdürlügüne gidip oradan pisko terapiye yazılıcaksın yani pisko terapi kursu alıcaksın tabi ücrete tabi benim zamanımda 250 ytl idi..şimdi bir arkadaşım yazıldı 350 olması gerekiyor.... ve bugün itibari ile yazılsan pisiko terapiye sıraya baglı çok yogun oluyor..bi nerden baksan bizim burda 3-4 ay atıyor sıranın gelmesi..... sıran geldikten sonra 5 haftalık bir kursa tabi tutulucaksın tabi bundan öncede senden hastaneden kalp çekapı isticekler alkolikmisin diye... ![]() kursu başarı ile geçersen tabi bu kursu herhangibi bir sürücü kursunda degil bizzat saglık müdürlügünün 20 kişilik bir odasında görüceksin.kurs bittiten sonrada yaklaşık 1 ay sonra emniyet müdürlügüne yazı gönderilecek saglık müdürlügü tarafından sınıfı geçtigine ve başarılı olduguna dair. işlemler zor olsada malesef yapmak zorundasın..... şimdiden kolay gelsin.... __________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
2.kez alkolden ehliyeti kaptırdın sonrada konu açtın, kimse kızmasın abiler bana ama biri alkollü arabama çarpsa orda o adamı heralde pert ederim.kalkmış konu açıosun birde sana ehliyet vermesinler çok içiçeksen taksiyle git taksiyle dön
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Peder Alkolden ehliyeti 5-6 yıllığına kaptırmıştı, süresi dolalıda nerden baksanız 2 yılı geçiyor gidip almadı vakitte yok aslında işlerinden dolayı, yaklaşk 8-9 Yıldır ehliyetsiz takılıyor
Psikoterapiymiş falanmış filanmış insanı çok uğraştırıyorlar,o da şmdilk böyle gidiyorCağaloğlunda yapılıyor sanrım bide işlemler zaten ? __________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
çok iyiydi
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
yada zir zurna sarhoş olmuş olabilir amaa dedigin şu konuda haklısın alkolden yakalanırsa o kişiyi daha çok ugraştırmalı avrupada neler neler yaıyorlar bizde sosyal iciciyz ama eşim alkol almaz o sürer yada o yoksa taksi ile dönerim Herif gelip arkadan vursa sen suclusun alkol aldın sonucta ![]() Yada refleks yavaşlıyor dikkat dagiliyor uyku bastırıyor vs katliamada sebep olabilirsin antalya mobese kazalrına bakın
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
Az promilmi cok promilmi bilmem ama 2. kez alkolden ehliyetini kaptıran avrupadaki gibi ömür boyu birdaha alamamalı ehliyetini.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Saplamalık Budaklı Meşe Odunu,Turbo Kızılcık Sopası,
|
bence de ehliyet geri verilmemeli bir daha. 2 kez kaptırmış, kim bilir kaç kez de polis çevirmeden alkollü araç kullanıldı. yazık günah, insan hayatı bu kadar ucuz değil. açık konuşayım, alkollüyken ölsen umrumda olmaz ama yanında götüreceğin insanların günahı nedir ? amacım nasihat falan vermek değil ama böyle bir konu açılıyorsa ben de görüşümü belirtirim.
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia
|
bende diger arklara katılıyorum ama artık akıllanmışsındır sanırım
Alkollu araba sürme kardşm
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
piskolojik tedavi görüyosun sana onun sonucunda belge veriyorlar onunla kaptırdın karakoldan alıyosun..
bu arada sosyal mesaj verenler ne kadar duyarlı insanlar yaaa her yerden kafasını çıkarana hayran oluyorum.. Sen önce imzanda yazdığı gibi arabaları pert, etme ondan sonra içeni pert edersin.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: -
|
Sanki konuyu açan kişi ben bugun alkollü araç kullanıcam fikriniz nedir demiş
bir evrak işi dizisiyle ilgili soru sormuş,bunun dışındaki cevapların kimseye bir faydası olmayacaktır. __________________________________ money talks bullshit walks |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
alkollü araç kullanmaya hayır
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: civic
|
bari dikkatli olda 3.kez kaptırma olayı noktalama
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |