|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba Arkadaşlar ;
Bu konu başlığı altında 14 Şubat Sevgililer Günü'de Eşinize, Sevgilinize Ne gibi hediyeler alıp, ne gibi hediyeler önerirsiniz. Kalıplaşmış hediyeler dışında (Saat, Kazak,Eldiven vs dışında), İlgi çekici Kişiye özel olarak hediyeler vs. ne gibi önerileriniz var ? Hediye önerileri için, nereden nasıl ne kadara bulunur bu konudada bilgi sahibi olanlar paylaşırlarsa sevinirim, Örneğin internet üzerinden yapılacak bir alışverişte kapıda ödeme seçeneği olan güvenilir hediye siteleri öneriside bekliyorum * ve de Sevgililer Gününde, Nerelere gidilir ? Güzel mekan önerilerinizi bekliyorum. * Bilgi Paylaştıkça Çoğalırmış, Yardımlaşalım
__________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html Son Düzenleyen BaybuRtlu69; 30-01-2012 18:52. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ben aslımda yoğum.
|
Kendisine güzel bir detay uygulaması ile bi de ufaktan gaz alırım olur biter.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
İphone 4 veya HTC Sensation düşünüyorumda, taksitli veren biryer lazım. eğer bunlar olmazsa zaten klasik daha ucuz yolu birşeylere yönelcem gibi. önümüzde 13 gün var, harıl harıl arayışlardayım.
Hediyeyi halletsek bu sefer o gün nereye gidilicek o var.. çok sıkıntılı bir gün arkadaş ya
__________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: is
|
alıp verip ekonomiye can vericez diosunuz demek
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yokkk..
|
hayda nerden cıktı bu sımdı konu
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 00' ies
|
çok anlamlı bi konu elinize saglık
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
off off şu günleri çıkaran hep kadınlar ya,, kabus gibi valla
1-yılbaşı 2-doğum günü 3-sevgililer günü 4-evlilik yıldönümü 5-anneler günü (hadi buna laf yok) başka varmıydı ? düşünmek istemiyorumda fazla yüzsüzlük edip dünya kadınlar gününde hediye isteyenlerde yok değil hani __________________________________ |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Takvim yaptırabilirsiniz.. Özel günleri ( Arkadaşlarının doğum günleri vs.) belirtip ok çıkarıp bugün bunu yapacağız, işte şu gün pikniğe gideceğiz, şu gün fasıla gideceğiz giibisinden belirtip, aralara isteğe göre kalp malp, fotoğraf ekleyip, hoş bir hediye oluşturabilirsiniz
Eğer maddi açıdan değerli birşeyler vermeyi de düşünüyorsanız ilk bu takvimi verip, ardından bir pırlanta-elmas ne bilim, değerli birşeyler çıkartırsanız cebinizden, şok etkisi yaratır sanırım ![]() Ben tommy de gömlek beğendim, aynı desenden hem erkek hem bayan için var, bayan modelinin önü bir değişik tabi düz gelmiyo, ondan almayı düşünüyorum şimdilik ikimize.. Eş giysi de alabilirsiniz yani
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia
|
ayıp yaptgn olan var olmayan var
hiç giremedim sevgilimle sevgililer gunune bu sene yine öyle olacak
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Dizel Power..
|
allahım yine mi geldi 14 şubat ne kadar çabuk gelio arkadaş ya
__________________________________ http://www.otosticker.com/ Her türlü sticker yapılır.. Azrail bile ayağıma gelecekse sen neyin tribindesin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
muguiars aldım 100 tl ye yeter
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
başka varmıydı ? düşünmek istemiyorumda fazla
yüzsüzlük edip dünya kadınlar gününde hediye isteyenlerde yok değil hani[/QUOTE] ama rus sevgilin olursa mecbursun be abi kadınlar gününde de hediye almayı.resmi tatil rusyada o gün
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: is
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: im yok ki
|
ilk defa sevgilim varken 14 şubat geçireceğim gibi görünüyo
çok tecrübesizim hep yılbaşından önce ayrılırdım
__________________________________ 35½ KSK 1912-2012
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
arkadaslar nixon saat bakiyorum ama gecen senenin modeli.
Aramizda saatci olan esi dostu saatci olan varsa yardimci olabilirmi? Modelini adini bilmiyorum sadece nixon. Ve resim var elimde. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2011 Punto Evo-My Life
|
BonnyFood Meyve Sepeti Çiçekleri Çikolata Doğum Günü Hediyeleri
Bu siteyi incelemenizi tavsiye ederim.Ben daha önce kullandım ve gayet başarılı.İstediğiniz tarih ve saatte kapıya teslim ediyorlar.Ürünler taze,ürünler sadece sizin siparişiniz üzerine yapılıyor.Face de grupları var oradanda indirim kuponu alabiliyorsunuz. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|