klasikleşmiş sevilen bir aşk film cd dvd alıp güzel bir paketle hediyede edilebilir.
Printable View
klasikleşmiş sevilen bir aşk film cd dvd alıp güzel bir paketle hediyede edilebilir.
cok klasik olsada "grinin 50 tonu" kitabını sevmeyen kızda yoktur heralde :D onunda 14 subatta filmi geliyor. marsgate/cinemaximum üstünden netten alabilirsiniz o gün için
Böyle basit tipte hediye alacak arkadaşlarım ilgincbirsey.com da ilgileneceğiniz birşey varsa indirim yaparım.
Mesela ses kaydı yapılan süs gülleri vs mevcut. öN HEDİYE GİBİ DÜŞÜNÜN :)
Pismanlıktır...
neyse ki sevgilim falan yok :D fu*kbuddy var bitane onada bişey almak gerekmiyo :D
Uykum kactı su konudan dolayı... Kız arkdasmla yeni yeni beraberiz ilk sevgililer günü :) Ben bittim ya.
Paranız iyi bi yere gitsin bari;
http://www.lsvdukkan.com/
yok mu yakın zamanda uzun ve ciddi ilişkisi biten. gidip sağda solda içip bayılalım, istanbul avrupa yakası için şoförle eski kız arkadaşlarınızın kapılarına bırakıp, "in ulan aşağı" diye bağırıp olay çıkarmanızı sağlayabilirim gelenlere hahahaha :D
yahu birde saat 17.30'da nikah var arkadaşın 14 şubatta, böyle aşkın ızdırabını diyip dalasım geliyor olaya. Yetmezmiş gibi birde şahit benim. Nikah yarım saat sürse ben 18.00'da başlasam içmeye saat 22.00' ye kadar muhtemel kuvvet ölmüş olurum diye hesaplıyorum :D
Ulan çiçek gönderecektim adamlar kdvyi + olarak kitliyor. Sanki çölden getiriyor bu nedir ayar oldum , herkes yolma peşinde