7. defa daha reddedildiğim için bu 14 şubat da sıkıntısız geçecek :D
Printable View
7. defa daha reddedildiğim için bu 14 şubat da sıkıntısız geçecek :D
7senedir ilişkim var, artık alacak birşey kalmadı :)
forumumuzda ateist, teist, agnostik insanlar da var.
herkesin gorusleri kendini ilgilendirir, bizi ise hic ilgilendirmez.
Hediyeme Sevgili almam lazım :)
eşim yok ,sevgilim yok hediye derdimde yok :D
Parlak fikirleri olanlardan yardımmm pleaseee :)
bıktım artık senelerdir alıp duruyoz yenide çıksak uzun ilişkide olsa busefer güzel bi resmini puzzle yaptırmayı kutunun içine gül yapraklarını koyarım heralde pek olmasamda arasıra romantik olmak lazım odun oluyoz yoksa :)
Vıy ınısını ilk defa 14 şubata yalnız giricem :D Gerçi daha 9 gün var :D 9 gün daha sabredip o parayla mangal yaparız mis :D
almayanlar için elektronik fotoğraf çerçevesi güzel bi hediye.
yıllar önce almıştım hala severek kullanıyor :)
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...2511518/detay/
gibi
Bu sene de rahatiz :D
Kız arkadaşı çalışanlar için paşabahçe mağaZaları güzel alternatif , ofiste masasına koyup kullanabileceği çok şık ürünler oluyor.
Eski çalıştığım Şirket için binlerce hediyelik aldım , en hoşuma gideni oaşabahçe oldu
sevgilin olsa bi dert olmasa baska dert :S allah kolaylık versin olana da olmayanada...
Ne alırsan al dert. Kesin arkadaşlarından birine daha güzel, yaratıcı, romantik vs. bi hediye geliyo ve tribi yiyosun hafiften. Daha yapmadıysanız eger, kara kalem bir fotoğrafını çizdirebilirsiniz partnerinizin. Bir seneyi böyle kurtarmıştım ben:)
ben hediye işinden yırttım. hatun dengesiz çıktı hadi naş demek düştü bizede :D neyse isabet oldu artık baş sevgilime hediye olarak angel+stop far takımı alacağım.
Allaha şükür daha boş geçirmedik :)
Ben atlattim o konulari simdi benim cocuklar soruyo baba hayuna ne alayim diye
Sevgilisine alirken annesinede aliyo al baba diyip beni o dertten kurtariuo evlenin en gakin zamanda cocugunuz dusunsun :))