Gecmis olsun kanka :S tam olarak nerden calindi?
Printable View
Gecmis olsun kanka :S tam olarak nerden calindi?
çok geçmiş olsun eser abininde dediği gibi telefon değil leptop değil 4 tane lastik jant var bişey ama çözemedim , sahibindende bi inceleyin koymazlar ama yinede bi göz atın
sahibindene falan düşse bari es kaza, alıcı gibi gidip bi kaç kişi paketlemek lazım
Yaa ben anlamıyom bu insanları aqdum cocukları..Bu kadarmı kansız oldunuz bee..ulan bukadar mı çiğ süt emdiniz...İşin yoksa git kardesim ayakkabı boya simit sat yine para kazan..Bu kansızlık neyin nesidir yaa..Su hırsızlıga,gaspa ömür boyu vericeksin kardesim baska caresi yok..Önüne gelen ya haraç keser ya gasp eder ya emegine göz diker...G.tüne sok o caldıgın jantları...Benimde arabanın anteni calmıslar ulan anten bee anten..2 lira bisey karaktersiz...Gecen gün haberlerde döner bıcagıyla dükkan basıo neymiş aldıgı akü bos cıkmıs,Sonra serbest..Bumu lan adalet..Hepsinin Allah bin belasını versin..
Cok geçmiş olsun dostum..Allah yedirmesin insallah acayip doluyum su konuda
Emre geçmiş olsun kardeşim
o jantlar beyaz rengı ıle hiçbir yerde satılığa çıkmaz,boşa o model aramak zaman kaybı.Şimdi heryer kamera onun yoksa başkasının hepsini geçtim hiç olmayan sokakta bile 2-3 tane mobesa var Emre sen git polise şikayetçi ol burdan şu tarihte jant lastiğimiz çalındı diye gerekirse arkadaşında suçlu duruma düşsün peşini bırakmazsan çıkar ortaya
tanıdık biri olması yüksek çevrenizden biridir büyük bi ihtimaille...
Supheli var gibi huylandigim diyim daha dogrusu gunah almiyayim bir yoklama yapicam :)
geçmiş olsun :(
o çalınmamış satılmıştır..emanete saygı yok kimsede.
Geçmiş olsun
geçmiş olsun devir böyle bir devir heryer karakteri bozuk insan dolu. Umarım en kısa zamanda bulunur..
umarım en kısa zamanda bulunur ama bana da bu işte bir iş var dedirtti olay
etrafta ki insanlar çok garip geçen bizim arkadaşın arabasının benzinini boşaltmışlar etraf çakal dolu
Kanka sen bana jant alıcam diyodun yakıştımı senın arabaya :)
kardeşim çok geçmiş olsun...
yazık olmuş cidden.ne günlere kaldık ya
geçmiş olsun emre enteresan durum
Geçmiş olsun üzücü bir durum, jantlarıda bizim arkadaşın 206 gti'na alıcaktık kısmet değilmiş demekki..