shop tan anlayan bir arkadaş araca güzel bir jant takıp alçaltırsa çok daha werimli yorum yapılabilir kanımca
Printable View
shop tan anlayan bir arkadaş araca güzel bir jant takıp alçaltırsa çok daha werimli yorum yapılabilir kanımca
Ön tampon ekini beğendim.
Otomobil beyaz, dodikler krem rengi.
Dodiklerdeki krom vidalar göze batıyor.
Araçtaki krom tüm aksesuarları ya söküp atın yada siyaha boyayın.
Far ve stoptaki krom malzemeden, Nissan ambleminden ve plakalıktan derhal
kurtulun.
Ön tampon eki on numara olmuş.
Basık ve jantlı halinin de fotoğrafını bekleriz.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Navara , Lancer , Micra bunlar dışında hiç bir body-kit getirtmedik :)
Bende cok merak ediyorum umarım biri dener :)
Teşekkür ederim dodiklerdeki yerleri direk notlarıma ekledim fakat krom aksesuarlara bir şey diyemiyorum öyle istediler :o
ben cok begendim fakat o civatalar hiç ama hiç olmamıs
stoptaki ve fardaki krom parçalar carbon olmalı bence body-kit gayet hoş duruyor jant + yay ihtiyacıda görünüyor :)
Camurluk kısımları çok hoşuma gıttı ama nikelajlar tuaf geldi gözüme. Jant + yay da takıldımmı süper olur. :)
Vida yerleri-kromlar hariç güzel
güzel olmuş bir tek stop ustundekı nıkelajları begenmedım :)
kromları begenmedim gerisi hoş :) kazasız belasız
stoplarda kı parlak kısımlar ve vida gözuken yerler kapatılırsa daha orjinal durur emanet gıbı duruyor o vidaları görunce ama kit olarak basarılı tasarım begendım
güzel görünüyor,sadece krom parçalar benimde gözüme battı
birçok arkadaş dile getirmiş body kit bütün olarak güzel ama krom parçalardan ya kurtulmalı yada mat siyah'a boyanmalı bence.
yapılması gerekenler söylenmiş zaten onların dışında body kit güzel olmuş
Ben body kit pek sevmeme rağmen cok begendim oldukca prof duruyor kromlari cikarmak yere basmak vs yapildimi body kit iyice kendini gosterir
body kit gerçekten çok kaliteli görünüyor gerisi *****
renk farkı çok rahatsız etti kaporta tamponlar arasındaki + stopların üzerindeki krom zımbırtı hariç güzel . basıldığı zaman tekrar görmek lazım . pist arbası tadında olmuş ..