|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 5.28
|
Değerli arkadaşlar; Çok yakın bir arkadaşımın bir yakınının 8 yaşında ki kızı yarın ameliyat olacakmış.. Beni aradı kan vermem için ama maalesef benim kan grubum tutmuyor
Buraya da konu açarak yardımcı olabileceğimi düşündüm.Aranan kan: AB rh + ( başka kanla değişim olmuyor maalesef ) İhtiyaç olan miktar: 4 ünite Hastane: Baltalimanı Kemik Hastanesi Hasta adı: Fatmanur OTUR Yakını: Cemal OTUR ( babası ) Telefon: 0535 721 50 46 Cemal OTUR Babası beni tanımaz.Arayan arkadaşlar,kan ihtiyacından OKTAY ÇEVİK bahsetti derlerse yeterli.. Duyarlı tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim..Allah razı olsun. Son Düzenleyen dragon; 31-01-2012 18:36. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Güncel AB rh+ varmı beyler ???*
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ne zaman verilmesi gerekiyor dostum bugün mü yarın mı ben geleyim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: .
|
Melih serdaroğlu 0505 428 18 75 i arayıp tüm bilgileri iletirseniz facedeki gruplarında duyuru yapıyorlar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 5.28
|
Evet lütfen arkadaşlar
mustu çok teşekkürler.ufaklık yarın ameliyat olacakmış,yarın öğlene kadar verilmesi gerekiyormuş.. Arıyorum hemen çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4cük
|
güncel olsun arkadaşlar bu arada ALLAH acil şifalar versin benim grubum uysaydı bende verirdim ama malesef A RH +
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 2011 A6 multı dizelll powerrrrrr
|
bende vermek ısterım kanım uyuyor ama nasıl gelebılırım yada bırı alırsa seve seve gelır kan verebılırım
Utku Özer 0542 328 00 35 |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Kan ihtiyacı halen var mı ? Ben ihtiyaç var ise İzmirden veriyim Kızılaya sistemden görüp İstanbuldan size kanı versinler..
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:34 ::::

Buraya da konu açarak yardımcı olabileceğimi düşündüm.