alem g... olmuş kardeşim neyse allah gönlüne göre temiz bi araç verir inşallah
Printable View
alem g... olmuş kardeşim neyse allah gönlüne göre temiz bi araç verir inşallah
onat kanka hiç polemige bile girmedim ya adamın önünde tüm servis kayıtlarını açtım 2007 yılında arac 140 bin km de servise kazalı gelmiş şimdi 90 bin kmde önden motora kadar girmiş arkadan degişenli büyük hasar lı.
sahibinden.com'dan yüklenelim bu şerefsize , kaldırsın o ilanı yazık günah insanlara ya
kesinlikle elden bişeyde gelmez adam güvenir alır fiyatda cazip ugraş dur sonra satıcam diye.Var böyle adamlar hayırlısı olsun inş. elinde kalır.
Çok pis söwmek lazım ama neyse...
katılıyorum reşat abi..
kardeşim direkten dönmüşsün geçmiş olsun, bundan 6 ay önce mahalleden bı kardeşimiz tutturdu beyaz vtec2 dıye neyse sahıbınden de bulmuş bıtane atlamış konyaya gıtmiş , konyada bır sanayıye neyse demiş satıcıya abı servıse bı götürelim arabayı , satıcı demiş abıcım şimdi servise götürcen 150 tl nı alacaklar falan bızımkı yutmuş zokayı , arabayı alıp gelmiş bursaya, kasko yaptırmak için sıgortacı bır gıdıyor kıııı aracın pert kaydı var ve hakkaten insan arabanın her yerıyle oynandıgını kör olsa el yordamıyla görür 26000 tl verıp aldıgı aracı şimdi 20000 e belkı satar , onun için piyasada şerefsiz cok kımseye güvenmeden verdiğin paranın gerçekten söylenen gibi araca verıldıgını bılmek gerek
piyasa degerinin 2 3 bin kadar altında ama degmez ucuz etin yahnisi olmaz diye boşuna demiyolar 2 3 bin fazla ver temiz araba al servise götür büyük bi keyif ve rahatlıkla bin en mantıklısı bu boşuna böyle şerefsizlerle ugraşmamak lazım.