tavsiye edebileceğiniz lüx ama sadece görüntü olan yerler değilde böyle daha çok lezzeti bol fiyatı normal olanlardan önerebileceğiniz balıkçı varmı![]()
tavsiye edebileceğiniz lüx ama sadece görüntü olan yerler değilde böyle daha çok lezzeti bol fiyatı normal olanlardan önerebileceğiniz balıkçı varmı![]()
mogan parka doğru giderken solda hemen parkın yanında köşk var tavsiye ederim ama sanırım fiyatları hakkatten pahalı![]()
mogan park girişinde tekne var bitane restoran şeklinde çok ucuz ama çok lezzetli gelirsen ağırlarımdaköşke sakın gitme adama göre muamele orda araba durumu yandaki arkadaşlar durumu değerlendirip fiyatı ona göre çıkarıolar
![]()
Atlı spor kulubünün karşısında bi balıkçı var adı Hamsi yanlış hatırlamıyosam tavsiye ederim. Yada Fevzi Hoca'yı deneyebilirsiniz TOBB üni taraflarında, başbakanın tavsiyesiyle Ankarada yer açmıştır kendisi.
mogana gelip gidiyoruz bosa hesap veriyormusuz desenizehafta sonu oglen kofte aksam balik yemeye geliyoruz o zaman
))
ikitelli de vergi dairesini geçince solda sanayi var onun içinde bi balıkçı var bilen vardır belki istanbullulardan normalde balık sevmem ama şimdi balık manyağı oldum orası yüzündentavsiyelerinize uğrayacam yakın zamanda
köşk hariç
![]()
çayyolundan balıkçıköy var,dışarıdan ınanılmaz guzel gorunuyor,henuz gıtmedım bu hafta sonu gıdıcem yazarım tekrar...
Akdeniz Akdeniz iyidir. Canlı müzikte var.
Bende Fevzi Ustayı tavsiye ederim.
fevzi usta iyidir de benim için en iyi yer trilyedir.
İncekte Elvan restorant... Kesinlikle mükemmel bir yer... Eski diplomatın ustasının yeri... Biz çok memnunuz içerde soba yanar kestatnenizi götürün yapsınlar... Özellikle somon pastırma, balık köfte ve tuzda balığını mutlaka deneyin.
Everyday I ** Çapulling!!!
Türkeş'in mezarının karşısında ki Hamsi en iyisidir başla yere bakmaya gerek bile duymayın derim.Akçakocada da denemistim ayni lezzetti
Sakarya'da kumsal var. O da iyidir. Kumsal Restoran
Martı lezzet ve fiyat konusunda iyidir. Çukurambar'da.
http://www.martibalikevi.com.tr/index.php
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)