|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
Turkiyenin yetistirdigi buyuk usta, bizi yurtdisina tekrar tekrar dogru sekilde tanitan hepimizin cok yakindan tanidigi buyuk sanatci Baris abimizi olumunun 13.yilinda da unutmadik. Eminim herkesin onun yazdigi bir sarkida anisi vardir. 13 sene ne kadar cabuk gecmis...
Dogukancim tekrar basiniz saolsun mekani cennet olsun.... __________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
Allah gani gani rahmet eylesin !
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: honda
|
Allah rahmet eylesin...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
geçtiğimiz senelerde yanlış hatırlamıyorsam siyaset meydanında Barış Manço gecesi gibi birşey yapılmıştı tekrar öyle bir gece yapsa programlardan birisi __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: -
|
Ülkenin eşsiz değerlerinden biriydi. Nur içerisinde yatsın. Allah geride kalanlara ve ailesine sabır versin.
Barış Mançonun vefatından beri Denizlide her sene şubat ayında anma konseri düzenlenirdi. Fakat 2 hafta önce konserin yapıldığı sanat merkezinde büyük bi yangın çıktı. Umarım şehir içinde herkesin ulaşabileceği başka bir yerde yapılır konser ve biz yine gözlerimiz dolarak dinleriz. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: GolfPlus
|
Allah rahmet eylesin
yeri hicbirzaman doldurulamayacak
__________________________________ We’re the middle children of history... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Gelmis, gecmis ve gelecekte de onun kadar samimisi gelmeyecek bir sanatcimiz.
Geçen gunlerde Manhattan'da bir barda çaldigim parcasinin vidyosunu koymak istiyorum. Kalabaligin cogu bilmese de arada tek tuk çikan 'Bariiiisch!' seslerini duyabilmenizi isterdim. Costurdu herkesi ![]() Ruhu şad olsun. __________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Opel Astra F 1.6 16 Valve 100 HP , VW CADDY 1.9 TDİ 105 HP
|
allah rahmet eylesin
__________________________________ http://img215.imageshack.us/img215/6...4830143087.jpg Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Mekanı cennet olsun.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Arkasından ağladığım tek SANATÇI
çünkü onunla büyümüştük öğretmenimiz abimiz arkadaşımız gibi gördük tanıdık onu Aile'den biri gibi olmuştu 7'den 70'e ile evlerimize girdiğinde Allah'ın rahmeti üzerine olsun... Seni Seviyoruz Barış MANÇO __________________________________ production , film&equipment , photograph , post production , studio , green box , camera car , set grip ,auto&moto teaser, commercial , + classic vw http://www.youtube.com/watch?v=eXboQR3AkPg |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: vw's
|
çocuk halimle cenazesınde bulundum babamla. o sırada o sanatçının önemini bilecek yaşta değildim pazar günü yapılan aile kahvaltımızda trt açılmazsa kardeşimle ağlardık o kadar çok severdik onu.
zaman geçtikçe kendisi şuan aramızda olmasa bile onun değerini önemini anlıyorum anlamaya devam ediyorum. mekanı cennet olsun __________________________________ "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır." |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
mekanı cennet olsunn allah nur ıcınde yatırsın
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
şarkılarıyla programıyla buyuduk
allah rahmet eylesin onun gibisi zor gelir... __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Hala hatırlıyorum o acı haberi aldıgım sabahı.
İnanamamıştım, herkes üzgündü onu çok net hatırlıyorum. Allah rahmet eylesin
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
__________________________________ ÖZT GaRage * Basık Pug
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: '76 mirafiori 1300
|
5 yaşında falan bayram harçlıklarımla kasedini almıştım bütün gün dinlerdik ikizimle beraber... Allah rahmet eylesin...
__________________________________ motoru küçük ama kalbi büyü bir mirafiorimiz var... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: :)
|
allah rahmet eylesin hepimizin Barış abisiydi başımız sağolsun........
__________________________________ R 1 3 5 └┼┼┤ ///M-Power . 2 4 6 |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Allah rahmet eylesin
|
|
|