mekanı cennet olsun
küçüklüğümüz adam olucak çocuk izleyerek, gençliğimiz onun şarkılarını dinleyerek geçti
Printable View
mekanı cennet olsun
küçüklüğümüz adam olucak çocuk izleyerek, gençliğimiz onun şarkılarını dinleyerek geçti
ozluyoruz Reis mekani cennet olsun:(
allah mekanını cennet eylesın onunla buyuduk bız cocukken o zaman olunce gozlerım yaslanmıstı :(
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Türkiye'ye daha böyle bir sanatçı gelmedi bence...
Şarkıları, müzikleri...
Türkiye'yi TÜRKÇE ile yurtdışına taşıyan gerçek bir sanatçıydı.
Bir müziği vardı, sözlerini yazmaya ömrü yetmemişti, o müziği her dinleyişimde ayrı hüzünlenirim...
Mekanın cennet olsun Barış Abi,
şöyle gidenlere bakıyorum da, sanki öbür taraf daha eğlenceli olmaya başladı... Bu tarafın bir esprisi kalmadı...
Mekanı cennet olsun
çocuklugumuzun pazar eğlencesi
efsane insan :)
Allah nur içinde yatırsın.Mekanı cennet olsun
Toprağın bol olsun Barış abi :(
mekanın cennet olsun...
Allah gani gani Rahmet eylesin...
Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin :(
mekanın cennet olsun allah rahmet eylesin.
gerçekten porgramı gibi 7 den 77 ye bir insandı çocukla çocuk oluyordu yeri asla dolmayacak
mekanı cennet olsun... lonely man ile hatırlarım hep
Türkiye böyle bir sanatçı daha görmez.
mekanı cennet olsun.
Ulkesine faydasi dokunmus belki de tek turk sanatcisidir benim gozumde.
Cocuklugumuz onunla gecti.
Oldugunde lisedeydim. Saniyorum somestr tatilindeydik, istanbula tren ile gelip cenazesine katilmistim.
Vatanini seven, turk bayragina asik Baris abi gibi sanatcilari cok ariyoruz bu gunlerde.
Babasi gibi araba sevdalisi Dogukan kardesimizin de tekrardan basi sagolsun...
gül pempe şarkısını 4 senedir dinlemedim,dinleyemedim....adını bile yazınca gözlerim doluyor...herkesin içine kazınmış böyle şarkıları vardır barış abinin...ve güzellik şurada ben barış abiyi kendi çoçuklarıma anlatacağım onlarda kendilerininkine ve hiç ölmeyecek barış abi....
çocuktuk ,adam olduk Barış abi ,seni hiç unutmadık ve unutmayacağız..
mekanın cennet olsun .
Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın inşallah. Yeri doldurulamayacak ender sanatçılardandır.
Yüz yıl da geçse şarkıları unutulmayacaktır, adım gibi eminim buna.