Moil alıyorum valla 2senedir falan heralde(shell n zmn kapandı bkoydeki:D) menzil çekiş hiçbişey farketmıyo.10numarada guler yuzlu ısletme+pompacıları her zaman aynı pompa aynı kişi :)
Printable View
Moil alıyorum valla 2senedir falan heralde(shell n zmn kapandı bkoydeki:D) menzil çekiş hiçbişey farketmıyo.10numarada guler yuzlu ısletme+pompacıları her zaman aynı pompa aynı kişi :)
Ben shellden aliyorum euro dizel veya gtl.bostancidaki istasyon yada kartaldan pendige giderkenki shellden aliyorum.bp den bi kac kere aldim sanki az goturdu beni.opetten almam 2sene once almistim opetten alan dizelciler shellden alip motor sesini dinlesinler ben cok fark gordum reno kullanirken
elimden geldigince shell...
shellden 50 aldıgımda yarım depo oluyor.. başka yerden alıyorum çeyregi kasıyor :) araçlarımın %98'ine hep aynı yerden benzin alıyorum almaya çalışıyorum:)
Ben hep Shell'den alırdım. Özellikle Ankara Bilkent'tekinden, o olmazsa İncek Shell'den.... Shell bulamazsam BP'den alırım.
shell'den alıyroum fakat aytemız var yakınlarda cok ucuz arada 70 kurus fark var shell ıle .. arada ordan alıyroum :)
en ıyı benzin lukoil , despeyle gözlemledik bunu, motor vuruntusu diğerlerine göre cok cok az
Shell 97 oktan, kullanmaya özen gösteriyorum. Hep aynı istasyondan ve mümkünse aynı pompadan alıyorum.
Shell'den alamadığım zaman 1-2 sefer petrol ofisi'nden aldım. Ama shell bariz iyi.
opet in gözünü seveyim =)
lukoil rusların oda iyi ama pek fazla şehir içlerinde yok genelde şehir dışarında var.. ben almadım hiç ama marangoz işleri yapdığımız ustamız var onun orda varmış kamyonetlerine ordan alıyormuş oda söyledi daha sessiz çalışıyormuş araçları..
Benzini de mazotu da konya yolundaki opetten alıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım
genelde Total yada Shell den alıyorum, benzinim azalmışsa ilk gördüğüm yerden :D
Hep aynı yerdenmi almak gerek daha doğrusu çok farkı yerlerden almanın bir zararı var mı?:soru: Ayrıca 10tl 1 saat sonra 15 TL lik vs almak zarar verirmi yakıt deposuna?
106 ya 97 oktan almak istiyorum ama Ordu Giresun sınırları içinde yok:)
Bu aralar devamlı Full den alıyorum,
Shell 100 oktan bulamiyorum kullanan varmi
Afr degerleri degisiyormu
dizelde kesinlikle shell
po shell opet üçlüsünden alırım çoğunlukla po.
zamanında yine böle bir konu açılmıştı o zaman miniks demiştiki herzaman BP den alırım "uydu denetimli yakıtları"
BP den alıyorum ama maslak civarındaysam Maslak Opetten benzin almadan geçmem :)
5 seneye yakın dizel kullandım ve yakıtımın tamamını opetten aldım. Şimdi RS de 97 opet alıyorum çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım.