DIY bolumunde bu olayla ilgili bir konum var okuyun bi isterseniz
Printable View
DIY bolumunde bu olayla ilgili bir konum var okuyun bi isterseniz
sizin yöntem denendi ama olmadı gti da (farklı modülde olabilir mi bilmiyorum bizim denediğimizde olmamıştı)
verdiğim linkteki yöntem ile çözülemiyor mu acaba?
bu arada gti da abs beyniyle oynarken çok çok dikkat edin beyin kendini sıfırlayabiliyo, bu da benden bir uyarı olsun :D
ESP kendini otomatik olarak tekrar açıyor bu kodlama ile Levent 30 kmh hızı geçince.
Utkunun yöntemi 2011 model ve üstü rocco ve golflerde oluyor.
ben çok denedim, hala da bakınıyorum kendim için. aracım 2010 model olduğu için utkunun verdiği linki yapamadım. xds de açılmıyo bende :D
ESP kapanması için tuş yok sadece ASR için var her ne kadar tuşun üzerinde ESP yazsa da :D
1. ESP'yi kapatabildim, ancak 2 gün boyunca ışık yanık dolaştım. Hill hold vs hiçbirşey çalışmadı. Işıkları kapatmak için function testi tamamlamam gerekti ASLA tavsiye ETMİYORUM.
ABS brakes modülünde, basic setting'den ESP Function Test Active i seçerseniz ESP'niz kapanır, ama geri active etmek için fuction testi tamamlamanız gerekir. test tamamlanmazsa ışık sönmez. Ben 2 gün kapatmaya çalıştım servise gidiyodum son kez deniyim dedim şansa kapandı.
ESP System Function Test - Ross-Tech Wiki
2. 91 channel'da böyle birşey var sanırım ama bilmiyorum ben kurcalarken ASR'yi hıza göre ayarladım. 100'ün üzerine çıkınca ASR açılıyor tekrar :D ESP için pek birşey yapamıyorum yakın zamanda tekrar bakınırım zaten :)
Polo GTI'da daha önce yazılmış metodlar ile kapatamadım. Bilginize :)
Arkadaşlar durum nedir? Var mı gelişme?
Ecufast ya da başka bir tunerin çalışması yok mu?
hort... :(
beyler kar geldi hadi kapatmaliyiz sunu :( ben araştiriyorum bi kaç bişey buldum aticam simdi
Volkswagen Polo GTI'da bildiğiniz üzere elektronik diferansiyel kilidi bulunuyor. XDS adı verilen bu sistemin çalışma şekli ise patinajda kalan tekerleğe fren yaptırmak. Bunun içinde ESP'Yi vedolayısı ile ABS'yi de kullanıyor.
Bu nedenle Polo GTI, Seat Ibza Cupra/Bocanegra ve Skoda Fabia RS'de ESP kapatılamıyor.
opel de bellli bi süre pati çekerse beyni korumak amacıyla kendi esp yi devreden çıkarıyor sonra yana devam benzer bir durum olabilir.
evet o oluyo çok zorlarsan esp açıkken esp abs fail tarzında bişey veriyo. roccoda oldu en azindan
2012 caddy de de asr tuşunu kapatıyorum ama esp kapanmıyo :(
dün yine denedim avm otoparkında çok az yanlamama izin verdi sonra direk müdahale ediyo :(
madem bu kadar çok yanlamak isteyen var arabayı lift e kaldırın disklarin arkasındaki fişi çıkartın olsun bitsin :) abs esp asr ebd hepsi iptal ;)
hemen deneyin sonucu bekliyoruz :D
abs de iptal bilginize saorumluluk kabul edilmez.
kıriko yardımı ilede olur
arkadaş patlarsınız bir yere Allah korusun, az dölek durun.. Kapatmayın ne abs ne esp :)
Passattada ESP kapanmıyor ama çekiş kontrolü kapatınca esp biraz geç devreye giriyor diye hissediyorum..Ayrıca kaç kez de ESP iyi ki kapatılamıyor dediğimde olmuştur:D
bunun çözümü vardı hatta deniyolardı, 3 şekilde oluyomuş diye bulup atayım buraya işinize yarar glb. Bende astra h var easytronic ondada ne traction ne esp kapanıyodu sport tuşu olmasına rağmen, yaptım kapanıyo artık devreyede girmiyo sen esp yi on yapana kadar :) http://www.jettaturkiye.com/jetta/32...%FCzeltme.html
http://www.youtube.com/watch?v=YErnzvT1e_8#t=267 bunlar işinize yarar belki konuyu bulursam onuda koyarım
http://forum.sciroccom.com/index.php?topic=7961.0 bide bu var bakın
Bu tür araçlarda esp bir noktaya kadar kapanabiliyor.
Verilen linklerdeki metodlar Polo için değil.
Polo'da ya da Ibiza'da esp'yi kapatabilen ne yazık ki yok.