|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Şahin
|
Sabah gelirken radyoyu açtım ve şöyle bişeye tanık oldum. Radyo kanalında anket tarzı bişey yapıldı ve herkes için Barış Manço'nun ne anlama geldiği konuşuldu bende sizlerin fikirlerini merak ettiğim için bu konuyu açıyorum. Evet arkadaşlar sizin için Barış Manço kimdir ?
__________________________________ Caponlardan ilham aldık şaYini "Jdm" yaptık
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Adam olacak çocuk her pazarın vazgeçilmezi
dönence , belgesel tadında programlar hatta çekim için yurtdışına gitmişleri hindistan yada yakın biryerlerde mahsur kalmışlardı polis tarafından bir sıkntı yaşamışları çok üzülmüştğm ne günleri be
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
şimdi büyüdüm, şimdiki anlamını anlatmak beni çok zorlar. ama çocukken, sanki bizim kahramanımızdı. çok güzel şarkılar söyleyen bi çocuk kahramanı =) böyle görürdüm.
Allah rahmet etsin, onu sevmeyen yoktur heralde __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Taylandda oldu o olay hatta Fatih kolejinden 4 Türk öğrenci de geçmiş olsuna gelmişti diye hatırlıyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
Benim için pazar supriziydi. Yalvar yakar adam olacak cocuga cıkmıstım. buyudukce anlıyorumkı her sarkısı bır amac ıcın yazılmıs bır mesaj verıyor...
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Barış abi benim için süper kahraman gibiydi , yaptığı dediği herşeyi uygulamaya çalışırdım
çocuklar adam oldu Barış abi ama sen göremedin
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
küçüklüğüm de çok izlerdim.trt de zaman içinde yayını veriliyor tekrardan yine izliyorum özlemle
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
barış abı kimdir ?
bana göre barış abı turkiyenin semboludur bana gore baris abı adam olucak çocuktur cocukken ızlerdım anlamadıgım halde bana gore barış abı turkıyeyıı en ıyı tanıtan kişidir bana gore barış abı turkıyenın en iyi sanatcısıdır ... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: corsa c
|
ekvatorda yaptığı program geldi aklıma... ekvator çizgisinin üstünde....
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ...
|
çok büyük insandır.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Kesinlikle... ![]() __________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ne yazarsak yazalım gene birşeyleri eksik yazmış olucağımızdan eminim
allah rahmet eylesin __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Çocukluğumuzun büyük kahramanıydı Barış Manço.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Daha zamanı var.
|
Sırf sonunda herkes istediği oyuncakları alıyor diye hep adam olacak çocuğa çıkmak isterdim
![]() Allah rahmet eylesin.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: R56fındıkTurbo - MB1.8eKoSpec - HZ.500Sec
|
Pazarların değişmezi. 7'den 77'ye sevgilisi. Türkiye'de belkide en samimi insandı.
Aklımda kalanlar... Saçları, Hulusi Kentmen'le oynadığı film (ismi aklıma gelmiyor, ama butun sahneler aklımda) Dönence ! Aynalı Kemer, Gül bebeğim... vs vs.. Kısaca Adamın Hammaddesiydi rahmetli. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Her şarkısında inceden inceden çok anlamlı mesaj veriyordu mekanı cennet olsun
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Allah rahmet eylesin..
Türkiyenin gelmiş geçmiş, sadece şarkıcı olarak değil en büyük Tanıtıcılarından ve gördüğüm en objektif bakış açısı olan insanlardandı.. Ayrıca inanılmaz zekası ile hazır cevap özelliğini de bir başkasında görmedim.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: yok
|
ilkokula başlamadan önce adam olucak çocuk programını izlerdim.büyük keyif alırdım.okula başladım daha sonra dünyanın heryerine gittiği programı izlemeye başlamıştım.Kendisini çok severdim ve her yaptığını severek takip ederdim.Bir doğum günümde vefat haberini almam beni gerçekten çok üzmüştü.Öyle bi insanın yaptıklarına şahit olmak gerçekten gurur verici.Şuan onun emsali hiç bişi yok.Adam olacak çocuk nerde izdivaç programları nerde.Nerde fethullahın yurt dışındaki okullarını programına malzeme edenler nerde Afrika'da çocuklarla şarkı söyleyip dans eden adam.Ben kendi adıma Barış Manço'nun yokluğunu çok hissediyorum.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |