Cocuklugumun kahramani, olumunden 13 sene degil 130 sene gecse bile saygiyla anilacak cok buyuk insan.
Printable View
Cocuklugumun kahramani, olumunden 13 sene degil 130 sene gecse bile saygiyla anilacak cok buyuk insan.
Çocuğuma anlatabileceğim Türkiyenin en büyük değerlerinden biri benim için Barış abi...
Barış Manço Resmi Web Sitesi - Barış Manço Official Website den aktiviteleri takip edip katilin derim ben .
Elimden geldiği fırsat buldukça ben hepsine katilacagim .
Tv8 de doğukan 1-2 dakika içinde yayinda olacak okanda .
son dönemlerinde çocukluğumu yaşadığım için bile kendimi şanslı sayıyorum ki buna rağmen siz barış mançoyla büyüyen nesil için barış mançonun ne demek olduğu hiç tartışmasız kelimlere sığmaz. çünkü gerçekten büyük bir sanatçı. çocukla çocuk büyükle büyük ve koca bir ulusla ulus olmuş bir adamdır. japonlara kendimizi bir barış abimizle bir fazıl sayla sevdirdik.
mekanı cennet olsun gerçekten büyük adamdı.
Barış Manço benim kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar anlamlı benim için. Kısaca kim olduğunu kendisinden öğrenmek isteyen varsa aşağıdaki videoyu izleyebilir.
Barış Manço'nun Hayatı - YouTube
küçüklüğümde anlamadığım parçalarını şimdi dınlediğimde aslında her ümlesinde anlam taşıyan ve her çocugun babası abisi gibi tatlı bir insan :)
öldüğüne tüm gün hüngür hüngür ağladığım.. Sanırım türkiyede tanıyan herkesin sewdiği... Adam olacak cocukları büyüten Hepimizin barış abisi =)
herhalde türkiyede yeri doldurulamayan yegane sanatçıdır benim gözümde..
her yönüyle adam gibi adam..
sanatçı desen şarkılar besteleri..
insan desen zaten adam gibi adam
memlekete fayda desen tanıtım bakımından yaptığını heralde hiçbir sanatçı yapmadı...
her şarkısında derin anlamlar var
bir tanesi örnek vermek gerekirse : halil ibrahim sofrası
-sapa kulba kapağa itibar etme dostum içi boş tencerenin bu sofrada yeri yok
para pula ihtişama aldanıp kanma dostum içi boş insanların bu dünyada yeri yok ...
vefat ettiğinden üniversite hazırlıktaydım sanırım. baya ağladım.
ruhun şad olsun barış abi adam olmaya çalışıyoruz...
Allah gani gani rahmet eylesin .. herseyden once " insan " denilebilicek ender sahsiyetlerden birisidir .
Ablamla Anadolu Universitesi'nde gittigim konseri hatirlatti bana. Ne guzeldi o gunler. Seni seviyoruz Baris Abi.
cevaplayan herkese teşekkürler..