|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2005 vtec2
|
vtec2m için sis farı siparş etmiştim ayın 27 sinde 2004-2005 civic için diye geçiyor ,demın geldı açtım 2003 civic veya 2001 accord için diye saçma sapan bi sis farı göndermişler,aradım konuştum gayet rahat br şekilde geri göndermenz için şurda şu form var doldurun diyolar,
-sordum neden yanlış oldu dıye,cvp olarak bazen barkotu aynı olabılıyor dedıler. arkadaş sende göz nizam bişi yokmu nası aynı olcak . bugun kornamızdan xenonnumuza lipimize kadar herşeyimizi yapıcaktık , alttarafı bırısının ıhmalkarlığı yuzunden ertelıyoruz. yazarken bi amacım yoktu ama nası bi iş ahlakıdır bu ya? acayp saydım sövdüm , neyse sakinim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Cortina 2.0
|
İnternetten alışverişte yenisin heralde..
__________________________________ Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Günde 35 ila 40.000 adet gönderi yapılıyor. Karışıklık olması çok normal. Geçende silecek sipariş ettim. 2 gün sonra kocaman bir koli geldi. Anlam veremedim. Bi baktım içinden silecek çıktı
Senin için hayati önem taşıyan şeyler onlar için çok önemsiz olabiliyor... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: YJ GTI
|
Boyle şeyler sinirini bozuyorsa Geldim Gördüm Aldım yapacaksın. (GGA)
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Cortina 2.0
|
Aynı şeyler benımde başıma geldi kardeşim çok alışveriş yaptım oradan en son üst üste 3 üründe problem cıkınca kestim alışverişi ama paramı geri iade aldım hep peşlerini bırakmadım,küfür falan etme sinirlenip,kargoyu hangi firma getirdiyse gene o kuryeden karşı ödemeli gönderiyorsun, 2 haftaya gönderiyorlar değişen ürününü..
__________________________________ Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hepsi burada aracı dükkan değil gelen malları açmıyorlar kontrolde etmiyorlar malı tedarik edip kargoya veriyorlar.. bende bir arkadaşıma kapı içi marşpiyel almışdım bildiğin kullanılmış marşpiyel yollamışlar geri yolladım sıfırını yolladılar.. yani ordakiler ne yolladığını bilmez onlar için senin ürünün sadece bir barkod kodu ürün sipariş kodu o kadar..
yalnış yere kızıyorsun yada hesap soruyorsun geri yolla yurtiçi kargo para almıyor zaten anlaşmalı ben vermemişdim geri yollarken kargo parası anlaşmamız var demişlerdi... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
ayrıca hepsiburada.com civic far stoğu tutmaz
siz sipariş geçersiniz onlarda x firmadan farı satın alır size gönderir siz far için 100 tl ödersiniz hb o farı 80 tl ye almıştır 20 tl hb ye kalır (örnek) sizin paketten far yerine silecek çıkarsa bu muhtemelen o asıl satıcı firmanın hatasıdır hepsi çalışanları büyük ihtimalle kutuyu bile açmamış olabilir hatta hayatında vtec farı bile görmemiştir . __________________________________ |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
para almıyorlar tamam da doğrusunun gelmesi için kaç gün gececek, üstte de yazdığım gibi herşeymizi bugün yapıcaktık
![]() neyse artık bidahakine 20 30 fazla demeden elden alıcaz .. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
her şey düzelir yenisinide yollarlar paranızda gitmez sadece zamandan zararınız olur..
ama bu şikayetleri yapın belli bir seviyeyi koruyarak çünkü ona göre iş yapdıkları şirketlerle anlaşmalarını gelen şikayete göre tekrardan yapmıyabiliyorlar.. mesela bir şirket çok şikayet almışsa onların ürünlerini bir daha satmıyorlar çünkü hb ninde misyonu memnun sıkıntısız şikayetsiz müşteri portföyü sıkıntı şikayet artarsa hepsiburadadan yana onlarda çok müşteri kaybediceklerini biliyorlar o yüzden iş yapdıkları tedarikçileri titizlikle seçmeleri lazım yoksa kendi ayaklarına sıkarlar.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: e46 320ci
|
ben daha önce hepsiburada.comdan 3-4 kere alışveriş yaptım hep 2-3 gün içinde eksiksiz geldi
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: s2000
|
Senin telefonda muhatap olduğun şahıs şirketin içinde bile değil outsource şeklinde çalışılan bir call center firmasının çalışanı gayet rahat olması normal ![]() yapacağın tek şey dedikleri gibi formu doldurup geri iade etmek ve paranın hediye çeki olarak yada ürün değişimi olarak iadesini takip etmek. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
geçen sene simota filtre kitine bakıyorum piyasanın yarı fiyatını yazmışlar daha sonra başka simota filtre satan bir abime dedim bu şekilde nasıl veriyorlar diye. meğer hepsiburada bizim abiden alıyormuş malları
ama anlamadıkları için resmen kafalarına göre fiyatlandırma yapmışlar. misal big tube isteyene cold air felan yolluyorlarmış
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Şimdiye kadar 90 a yakın sipariş vermişimdir. En çok xenondan çekmiştim. Biri uzun yapar diğeri yapmaz. Sağ yanar sol yanmaz. Ama hep değişim yaptılar. Bir defa vites çerçevesi istemiştim. Nasıl biyerde tedarik edildiyse toz,çamur içinde geldiydi. Arşivden çıkardılar heralde
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: JET Sport-Ford Connect TDDI
|
Gönderen insan sis farı nın hangi kasaya uygun olduğunu, kutunun içindeki parçayı bilemez, hoşgörmek lazım ... Barkotu aynıdır göndermişler, günde binlerce gönderim yapıyorlar. Olur karışık durumlar, Hepsi burada bence oldukça kaliteli ve mağdur etmiyor karşı tarafı, birkaç gün geç halledersin işini sorun olmaz.
__________________________________ Renault Sport AHM Performance |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Meg2=>
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
İnternetten özellikle hediye bilmemne hepsi burda sitelerden alışveriş yapmam.Saat satan sitelerin yarısı yanlış saat yolluyor aa yanlışlık yapmışız o model tükenmiş başka model verelim diolar tamamen yalan tabi.Paranızı geri almaya kalksanız ugrastırıyolar.En guzel 2 kuruş fazla verip elle dokunup gözle görüp almak.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
arkadaşlar anlıyorum sizi elbette yanlış gönderme olabılır, ama bide şu açıdan düşünün benım istediğim ürün elimde değil tekrar göndericem tekrar kargo parası ödencek tekrar istediğim ürünü tedark etmek isticekler , işlemi bi kerede yapsalar bidaha uğraşmak zorunda kalmazlar ...
neyse zaten olan oldu artık , bidaha ders olsun ... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
kurulduğundan bu yana alışveriş yaparım bir sıkıntı yaşamadım.
hatta 1 yıl sonra arızalanan notebook un yenisi yok die para iadesi bile yaptılar. kargoyu karşı ödemeli yap. alırlar paa vermene gerek yok. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:53 ::::

ama anlamadıkları için resmen kafalarına göre fiyatlandırma yapmışlar. misal big tube isteyene cold air felan yolluyorlarmış