Benim kiz daha 2 aylik ipad i calliou izlerken dusurdu ve cami kirildi. Disarida bir tamirciye gosterdim 160tl ye degistiririz ama garantiden cikar dedi birde yetkili servise sorayim dedim degmezse garantinin bozulmasina bir bakalim dedim ve Genp yetkili servise gittim. 365tl dediler dedim cokda fark yok e cihazda yeni garantisi bozulmasin degistirin dedim. Bugun mesaj geldi tamam gelin alin diye gittim cihazin hicbiryerinde cizik yoktu goturdugumde zaten teslim ederkende dikkatli inceliyor elemanlar hatta ufak bi cizik var demisti bende hani nerde goster dedigimde kivirtmisti yok iste ekran kirik ya felan diye dedim ben onu saymam zaten orasi tamam ama baska yerinde cizik yok diye neyse almaya gittim cihaz geldi degismisler ekrani iyi guzel arkasina bi baktim ufak tefek cizikler dedim bune ben boylemi verdim aldi kiz sildi felan cikmadi cok sorun degil asiri belli olmuyo ama ben oyle vermedim sonucta dikkat etseydi servis elemani dedim ve ben bunu teslim almam dedim. Kiz bi dakka dedi gitti 5 dk sonra geldi arkasi degismiyor oyuzden cihaz degisimi yapcaa dedi iyi olsun bakalim dedim 15 dk sonra sifir bi cihaz kapti geldi baktim onun arkasindada cok kucuk bi leke ile ciziik karisimi bisi dedim bune dediki iste efendim bu kutudan yeni ciktida boyle geldide zart zurt valla dedim bu sifirsa ozaman defolu urun ben bunu almam. İyi dedi baska cihaz yok yarin teslim edelim dediler iyi dedim ciktim geldim. Geleyim size danisacagim mevzuya simdi kendi hatalarindan cihazi degisiyolar bendende tamir ucretini istiyolar 365tl yi ama ortada degisen bi ekran yok ben bunlara bunu odemelimiyim yoksa ortada bi islem olmadigi icin odememelimiyim cok kafam karisti bi el atin konuyo saygilarimla....