|
|
#1 | |||
![]() |
Aramızda mutlu akü'de çalışan var ise lütfen bunu üstlerine iletsin ya da distribütörü tanıyan.
Mayıs 2011'de Mutlu akü aldım aracıma. Tesisat var ama kapasitörde var. bundan önceki aküm AC Delco idi. ve 5 senelikti. Kıştan evvel değiştireyim demiştim. Hava ilk -1'e düştü ve cortttt. Akü bitti. Dün aracımı satana kadar Ekim ayından beri cep telefonu gibi her akşam aracı sarja koydum. Babam'da gitmiş bana sormadan dün kendi aracına Mutlu akü almış. Sabah onu aracıda calısmadı. Her yere şikayet edicem 300TL akü'den 1 sene olmadan mutlu bana giydirdi, bende o parayı almazsam. İşin özü arkadaşlar Mutlu Akü almayın. __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
mutlu aküden bizde sikayetciyiz sıfır akü boş cıkdı gönderdikleri servis biz doldurup verelim dedi ,
bnları nereye sikayet etmeliyiz? varmı sorun yaşayıp çözen __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: fiat
|
iki gündür vurdurmadan çalışmıyooooo mutlu aküüü
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio RS182
|
Mutlu Silver bakıyodum iyi oldu bunları duyduğum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 5.28
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Ekim ayından beri hergün şarja koymak yerine garantiden değiştirmeyi denemedin mi?
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Bir arkadasin kenarda duran kacinci el oldugu belli olmayan mutlu aku zamaninda 1 kere sarj ettik sonra 1 yildir her kosulda devam
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Hangi yetkili biri Ünlü Oto'dan alınma siz sökün verin teste göndeririz diyorlar.
Öbürüde Bauhaus __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: akbil
|
sahtesı fln varsa pıyasada sahte olmasın ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: fiat
|
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
satıcının kafasına atsaydınız bence bu kadar sıkılıp bozulacagınızaa
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 5.28
|
Ama işleyiş böyle maalesef! Teste gidecek. Hatalı ürünse ( ki %90 kullanıcı hatası diyecekler ) yenisini verirler. Yoksa üşenmeyin,kim uğraşacak demeyin tüketici heyetleri var..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: civic
|
benimkinde markasını bilmediğim zayıf bir akü var. 8. gün karın altında ayaz da duruyordu bi çalıştırayım dedim tek marşta aldı
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
ben 6.5 sene Mutlu akü kullandım,
geçenlerde değiştirdim, Aldığım yer tanıdıktı, İnci var, Mutlu var aynı para dedi, Allah biliyor ben gene Mutlu alacaktım ancak Arkadaş İnci al dedi, iyi dedim, İnci aldım, demek şikayet çok, o yüzden İnciyi tavsiye etti ![]() Birde AKÜde iş şansa bakar dedi, İnciyi takarım 2 yıl gider, Mutluyu takarım gene 5-6 sene kullanırsın dedi, Akü işi Lades gibi sanırım ![]() Umarım maduriyetinizi en kısa zamanda giderirsiniz
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: (HaSaN) PV TEG & Airmass :)
|
0216 304 15 90 Akın bey var fabrikada direk görüş , yada istersen beni ara seri numarasını okutiyim sana sonra bi elektrikçiye git voltmete ve bomemetre ile ölçtürüp değerlerini telden söyle bana çöziyim işini bu kadar sıkıntı yapma
![]() 0532 270 77 14 Hasan ben yarın ulaş istersen bana
__________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
hasan bizede yardımcı olacakmısın peki
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
6 sene istanbul ana bayiliği yaptım son 5 aydır İnci akü ana bayisiyim , bi çok kez yaşadığımız sorunlardı bunlar Mutlu nun arıza konusunda , eğer arızalı değil isede memnuniyet kapsamında bi çözüm ürettirmeye çalışırım
__________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Bu arada 8 ay içinde 2 tane mutlu akü silver aldık. 2side cort kusura bakmasın Mutlu Akü ama malzeme böyle üretilmez. 2 sabahtır işe geçikiyoruz. İhmalkarlıktan olsa bişi demicemde yuh artık! __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Telefonumu yazdım İstanbulda olanlar direk yanıma gelirse ben kontrolünü yapar durumuna bakıp değişebilecek en ufak bile bi ihitmal varsa değiştiririm , istanbul dışındaki arkadaşlar ise dediğim gibi ölçümü yapılırken ararlarsa beni değerlerini öğrenip arızayı çözüp onlarınkileride çözmeye çalışırım , İnci ve Mutlu olarak sıkıntı yaşayan çevremdeki Türkiye nin neresinde olursa olsun kimseyi mağdur etmem
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|