gti duayeni alper:icon_tup:
Printable View
Kanka yazmama gerek kaldı mı :)
varmı gecmısını bıldıgınız temız , tavsıye edebılecegınız gti...
Zaten çok fazla yok tek kapılardan..Bence şuan piyasada satılık olanlardan elle tutulur bir araç yok malisef.
araç turşu çıktı alıp kilere koyacak halimiz yok :hehe:
eli yüzü düzgün gti veya highline önerisi olan varsa değerlendiririm
Geç kaldın :) Geçtiğimiz yaz ortası satma kararı almıştım.Şimdi evlilik hazırlıkları durumuna göre bakıcam artık :)
Volkswagen Golf 1.8 GTi 2001 Model 26.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 72597222
Bu aracın düzgün olduğunu duydum. Dana önce İstanbuldaydı. Yolda bir kaç kez gördüm düzgün ve diri duruyordu. Satan galeri biraz iddalı açıklama yapmış (YOL RAKİBİNİ DÜŞÜNMEDEN ARIYOR) gibi. Bütçeniz ne durumda bilmiyorum ama yardımcı olmak istedim.
Eskileri ile aynısı yani 17" Enkei RS+M kardeşim. Baktım kopyalanmış hemen orjinal 18" BBS lere geçiş yaptım. Facebook tan bak bi ara :)
Meco sat gti ni benim quattroyu al :)
Vardır eşte dost face bakarsın bi ara. Biliyosun öyle resim video paylaşmıyorum. İlk taktığımız gün çektik bir iki tane. Tadımlık oldu yani.
Kardeş gti satmadanda alırız senin quattroyu, ama neden ? hani ne oldu bizim hayellere. Yükleyip yanlıycaktık t q ile :D
Gecti artik bizden :D
Çok iyiydi ewt Özgür abideyken. Tek kapı olsa alacağım araç oydu yani okadar net :)