ozaman en temizi aylık her ay 30 gün sonra tık yatar faizin:D
Printable View
O zaman sıkıntı yok bankadan sağlam getiriyor.Bence senin sıkıntı parayı harcamak.Yazın eline geçiyor sende 100 lira şuna 100 lira buna bi ayakkabı bi tişört o bu bi haftasonu rahat 200 kağıt gidiyor(en azından bende öyle).Eğer sıkıntı öyle ise başka para birimine çevir.Ben öyle yaptım.Ama tabii ki düşük zamanında çevir.Bir kısmıylada borsada oynayabilirsin.
kardeşim kaybetme ihtimali var ama çok gitti kazanan hep idda oldu bende:D:D:D:D
ING Turuncu Hesap kullanabilirsin.Gunluk vadeli oldugu icin istedigin zaman cekebilirsin.Hosgeldin faizi ilk ay %11 olmasi gerekiyordu.
Peki çok manasız gelecek ama birşey soracağım ing nin hoşgeldin faizi %11 bu sadece ilk ay geçerli sanırım.her ay yeni hesap açsak ?
her faizden işlem parası alıyor bildiğim kadarı ile yatırdığın paraya göre mesela aylık 170 tl veriyorsa 30 tl işlem parası alıyor
Şu bankalar ne kadar kesiyor ama onu da öğrenmek lazım bu konuda bilgisi olan ?
iyiymiş :)
Mesleğim bankacılık,kimseye aklı vermek için söylemiyorum ama görünen köyde kılavuz istemez.100 Bin TL aylık bağlansa en yüksek banka faizi net 840 TL verir.Dolar pozisyonu aldım.Dolar 1,80'e gitse 2275 TL getiri olur aynı meblağ için. Bu oranla bence kaçmaz.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Şahsi görüşümdür.
Çoğu banka 500TL altına vadeli hesap açmıyor diye biliyorum.
soru para nedir ? gibi olmuş. vadeli hesap güzel bir şeydir.