talhaa micra iyidirr;)yada siz yarisi makyajlayın artık;)suzukiyi al nüfusuna işlet satması çokkk zorrr.
Printable View
talhaa micra iyidirr;)yada siz yarisi makyajlayın artık;)suzukiyi al nüfusuna işlet satması çokkk zorrr.
micra tavsiye ederim.
abi istanbul trafiği dur kalk felan bence çok iyi rakam benzinli bir otomobil için sen nasıl değerler gördün ki bu segmentte benim astra var 2005 son kasa hergün kullandım şehir içi 8.8 9.1 felan yakıyo dur kalk içinde işte e-5 aynı suratta hızlı gitme yavaş gitme karışık işte ben benzinli bir arabadan 6 litre beklemiyrm ki bizde toyota corolla d4d var 1.4 dizel o bile 5lt 5.5lt yakıyo yani :):) hemde ölümüne ekonomide :):):)
+111 jazz sınıfında en az yakan trıptronık benzınlı ;) arkadasımdada var full paketlısı zevklı bı arac bayan ıcınde ıdeal oldugunu dusunuyorum...
ben Yaris Multimode vites kullanıyorum. arabadan son derece memnunum fakat yokuşlarda kaydırır bu tip yapı otomatik şanzımanlar. ama Hill-Holder sistemi olan (grande punto'da falan var sanıyorum) araç alırsan o sorun da ortadan kalkmış olur.
sıfır araç olarak grande punto önerebilirim, istediğiniz hillholder özelliği mevcut araçta
honda city
Honda Jazz tavsiye ederim..
annem için bizimde kaydırmaması önemliydi.ilk baş micra aldık tekna hiç kaydırmıyodu ekonomikdi motoruna göre tatminkar gidiyordu.satarkende hiç deger kaybetmeden sattık.polo aldık otomatik 9n yakıtı micraya göre fazla ve cok hantal.ama kaydırma falan sorunu yoktu.yarisler falan tam otomatik deil.poloyu annem tam olarak rahat süremiyor micranın önü falan uzun olmadıgı için ondan cok memnundu.bir bayan için en iyisi MİCRA :) 27 28 arası olması lazım dijital klima otomatik far yagmur sensörü 4hava yastıgı vs vs
Herkeze değerli yorumları için teşekkürler.Kısmetse bu hafta JAZZ MİCRA ve SWİFT üzerine bi inceleme yapacam sonrada karar wericez inş tekrardan herkeze teşekkürler değerli yorumları için