gri olan 2009 temmuzdada o km deydi aynı arabaysa sağ yada sol arka çamurluğunda anahtar çiziği olması lazım boyamadılarsa o zaman 49 istiyolardı.
Printable View
gri olan 2009 temmuzdada o km deydi aynı arabaysa sağ yada sol arka çamurluğunda anahtar çiziği olması lazım boyamadılarsa o zaman 49 istiyolardı.
m body kit taktıracaksan üstteki. üstündekiler ne yazıkki o kadar iyi durmuyor.
sonun kadar okudum maviyi aldık postunu aradım ama daha sonuca varılmamış. mavi çok güzel duruyor 3 yaş var aralarında birde kasko rahatlığı filan maviyi tercih ederdim.
makyajlı kasa güzel ama gerçek şukı insan bmw aracı oldumu gözü her zman yenisinde oluyor..adamlar öyle bir tasarım güzellik yapıyolarki bunu cok iyi bereriyorlar.
2numara hem daha gösterişli duruyor hem de 2004olması nedeniyle avantajlı plakasıda ayrı bi güzel ama 1numara da çok çok temiz duruyor gibi karar sizin ben olsam 2yi tercih ederdim
Görünüme aldanmayın bence gri ye ufak dokunuşlarla çok çekici yapabilirsiniz , birde modeli yüksek olsa kesinlikle gri derdim ama ben kararsızım :)
gri araç uzun zamandır yatıyo doğrudur
mavi aracın km sine iyi baktırın derim... ayrıca 4-5 sene binerım az km yaparım sonra yıne bu paralara satarım dıye sakın dusunme 4-5 sene sonra bu araba 30 lira ya eder yada etmez.
bende baktım dusundum tasındım vazgectım. bide bu rakamlar çok uçuk maks verilicek rakam en temızıne 45 lira. bu paraya full bakımlı az km de cabrıosunu satarken kıvrandı arkadasım.
grinin fiyatı uçmuş gitmiş ben o paraya o arabayı alsam 1 hafta uyuyamam valla.. nolur km işine bu kadar takılmayın sonra piyasadaki arabaların km leri neden düşürülmüş diye isyan ediyoruz.. bu yüzden düşürüyo işte millet..
maviyi alırdım ben olsam ikisi arasında.. board monitor orjinal değil doğru ama orjinalinden çok daha özellikli ve kullanışlı.. orjinal olmaması dezavantaj değil artık..
Yakın arkadasım satıyor aracını gayet temiz 2002 model orjinal m tamponları. recaro vs mevcut aracda 125.000de düşünürseniz ?
mavi süper gözüküyor, temizse tercih edilmelidir...
bencede mavi daha cazip gibi hem yaştan dolayı hemde kaskodan dolayı 2001 modelde kasko biraz sıkıntı olur yada primi çok yüksek olabilir.
makyajlı coupesını sevmıyorum e46 ların o yuzden gri.
Ben 2001 gri yı al derim .Çok güzel temız bir araca benzıyor..
fiyatlar çok abartı. :/ benim kuzende vardı 2001 3.30 ci beyaz manuel içi bej 47 istiodu sahibindende kaça verdi bilmiyorum bayramdan sora sattı hose carbon filtre kit coil. short shift vs vardı diye hatırlıyorum.
mavi eğer istanbul bostancıda bi galeriden aldılarsa 4 parça boyalı olması lazım,emin değilim ama yinede iyice baktırın.bu renkte bu modelde fazla yok TR de o olma ihitimali yüksek,birde ön tampon fabrika çıkışımı bi sorun bakalım.gri olan ben 3.30 ararkende satılıktı hala satılık,1 sene falan olmuştur herhalde,aramıştım ben zamanında o zaman başka galerideydi sanırım ön iki çamurluğunda falan boya olması lazım ben kafada boya istemediğim pazarlığı ilerletmedim.
Dİp not: arabalardan emin değilim mutlaka baktır ben yanılıyorda olabilirim.
Yüksek hacimli Bmw lerde km ye fazla takılma,iyice baktır temizse gönül rahatlığı ile al,dikkat edilcek bi iki nüans noktası var,onlarıda baktıracağın tamirci iyiyse bakar zaten.veya niyetlenirsen sorarsın yardımcı oluruz şunlara mutlaka baktır die.
öle max 45 lira falan diyen arkadaş var yukardaki postlarda ona da bakma temiz 3.30 lar resmen ateş pahası piyasada bana sorarsan çok temiz arıyorum diosan 50 yi gözden çıkacaksın.
gri araç temiz duruyor Km düşük 2001 olmasına rağmen düşünülür
BMW 3 Serisi 3.30i 2003 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 70100373
buda yakın arkadaşımın çok düzgün bir araç telefon numarası yazıyor arayıp konuşabilirsiniz ..
edit : pardon araç tek kapı olarak bakılıyor sanırım
baktım arbaya 47 ye falan sattıysa iyi satmış bomboş araba,sonradan dışını m yapmışlar,aksesuar eksiği çok aynanın biri m diğeri normal falan.makyajlı 3.30dan bahsediyor arkadaş sen neye göre fiyat abartı diyosunki? facebook linkini koyduğun arbaya göreyse o araba bomboş aksesuar fakiri bi araba zaten onla mı kıyaslıyosun?
mavi olan daha albenili duruyor
gri olan daha önce ankarada bi galeridemiydi acaba eğer oysa yıllardır satılıkta ...
325 cabrio'da olur diyosanız bence
BMW / 3 Serisi / 3.25Ci / YENİ FOTOĞRAFLARI İLE sahibinden.com'da - 70813173
abicim amacım polemik yada kafa karıştırmak değil coupe 330 un hakkı benım gözümde 50 yı geçmez neden çok dediğme gelirsek o fiyatlara cabrio araçlarda var doluluk konusu tartışılır.
nette yazan fiyatını söyledim buda sonuçta net fiyatı dimi.orda 2 araba biri 2001 biri 2004 makyajlı kasada m istenirse dönünce oda sonradan olacak.evet bomboş bi araba ama DÜZ VİTES. Coil'i headers-ı short shift filtresi kule gergisi vırtı zırtı olan bir araba sen orjinalcisin ondan söylüyorsun. bence sen en iyisi arkadaşa sat gitsin arabanı maşallahı var
fazla kurcalamadan lacivert gider alırım :D
yok kardeşim amacın polemik deil onu anlıyorum, sadece düzeltme yapmak istedim doluluk konusu ise bmw de tartışılmaz,arabada ne kadar aksesuar varsa o kadar fiyatı yüksek olur,aynı km aynı modelde,sırf aksesuar farkından 3-5 bin lira veya daha fazla oynar bmw de.50ye cabrio meselesi ise,araba var araba var 40 ada 3.30 bulurum ben sana ama nasıl 3.30 bulursun o ayrı konu,riske girebileceğin arabalar değil bunlar çünkü.ciddi üzer adamı sıkınıtlı bir 3.30.
Coil headers falanda önemli deil pek takılmayın onlara bmw de arabayı sattıran üzerindeki orjinal aksesuarlarıdır.yani kimse kalkıpta araba bomboş ama coil varmış dur alayım demez,işi bilenden bahsediyorum tabi.sen o arabayı emsal gösterdiğin için ben itiraz ettim,kırıldıysan kusura bakma ama bmw mercedes dedinmi işler biraz farklı piyasada,kıyaslama yapmak öyle kolay olmuyor onu anlatmak istedim
bursalı 3.25 çook iyiymiş yaa :o
al bursadakini devam et :)
Laci makyajlı E46
Benim gözüme de o güzel geldi
lacivert olan güzel duruyor
bende 2 gündür fena takılmış vaziyetteyim bursadakine,hemide cabrio,jantlar falan içi özellikle çok güzel
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...91984108_n.jpg
km bakımından gri daha iyi lacivert de güzel duruyor renk istersen lacivert i al ama yok az kullanılmış istersen gri yi al.
mavi olan yakiyor :)
Benim gözüme gri daha albenili geldi.
Ama mantıklı olanı mavi :)
Eğer iki araçtan birini alıcaksan lacivert olanı al derim. Ancak arkadasın paylastıgı busadaki cabrio 3.25 cok diri duruyor alınabiliri yüksek bir araç bakmanı öneririm :)