|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
Herkese iyi forumlar.
Aracın arka cam rezistansıyla ilgili sıkıntımız var. rezistans düğmesine bastığımızda çalışıyor, arka cama kadar elektrik gidiyor. Ancak rezistansın tellerinin hiç birinden akım geçmiyor, çalışmıyor. Görünürde bir kopukluk da yok. Elektrikçiye gittim," aaabeeey bunun tamiri olmaz arka cam değişecek dedi" arka camı değiştirmeden bu işin içinden çıkabilir miyiz, malum kış günü buğulanma olsa yine iyi buzlanma oluyor arka camda :S __________________________________ | m. Kürşat Coşkun | Afyonkarahisar - Konya - Afyonkarahisar. (=
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
daha önce film varmıydı camlarda varsa eger söküldükten sonra olmuş olabilir
bakır boyasıyla cizgileri boya düzelebilir... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
aynı sey benımde basıma geldı camcınızın dedıgı malesef dogru cam degişecek ..
araç neydi
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
tellerın baglı oldugu soketler saglammı ?
onları bız tamır edıyoruz ama egerkı camdakı tellerde kopukluk varsa Permatex Arka Cam Rezistans Teli Tamir Kiti GittiGidiyor'da 52092054 böyle bır urun ıle tamır yapabılıyorsunuz __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#5 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
__________________________________ | m. Kürşat Coşkun | Afyonkarahisar - Konya - Afyonkarahisar. (=
|
|||
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: civic 1.6 ies - Karakaçan Gsi
|
zamanında benımde basıma gelmıstı sırf degıstırmemek adına bır kısı arkayı kor sekılde dolastım sonra kaskodan degıstırdım allah kolaylık versın zor ve ugrastırıcı bı ıs arka rezıstans a kadar gelıyo ama eger calısmıyosa bence arkacam degısımıne gıder
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 207 rc
|
izmirde soyle bı tamır yontemı var aracıma yaptırdım soketın cama baglı oldugu yer kopuktu tamır oldumu olmadımı anlamadan yıkamacı eleman yıne kopardı ama denenebılır egsozcuların kullandıgı kaynak var guclu bişey tam ısmını bılmıorum onunla kopan parcayı ıyıcı ısıtıp camda soketın yapıstıgı yerıde ıyıce ısıtıp 2 tarafda hafıf sıvı kıvamdayken bırbırıne yapıstırdı eleman fızıksel olarak yapısmısdı gumuşler dediğim gibi kullanamadan yıne koptular yıkamacı sagolsun
__________________________________ ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Klima varsa aç. Klima havadaki nemi alır, camlar buğu yapmaz.
Varsa buğu gidene kadar iç havalandırmayı da aç. Klima sıcak hava da da kullanılır (soğutma için), soğuk hava da da (ısıtma için). __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
bende filmi söktürücem sırf bu yüzden bekliyorum ümraniye sanayide biryerle konuştum sorunsuz çıkartırız filmi dediler gittiğimde sonucu yazarım buraya
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
[QUOTE=ceku;3047548]cam filmi yoktu hocam.
anladım bakır boyasıyla bi dene muhtemelen düzelir |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: peugeot 205 rc swap & 92 integra
|
valla aynı sorun bendede var açıyorum çok geç açıyo bazı noktaları
film var tırsıyorum sökünce ice gider diye bi havalar ısınsız ozaman cesaret edebilirim anca __________________________________ PISTON GARAGE DETAILING GARAGE |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: EG Civic Sedan
|
gümüş iletken boya işe yarıyor eğer rezistansta kopukluk varsa. ilgilenenler aşağıdaki linkten ulaşabilir. Çalıştığım firmada satıyoruz bundan.
- Sarf Malzemeleri - Electrolube - Endüstriyel Bakım Kimyasalları - SCP Gümüş İletken Boya |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:56 ::::

dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...
araç neydi