|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Şimdilik RC
|
arkadaşlar / abilerim / ablalarım merhaba öncelikle, ben lise son sınıfa gidiyorum ve bölümüm ulaştırma hizmetleri / lojistik..
önümüzdeki ygs sınavı neticesinde kendi bölümümle ilgili bir üniversiteye gitmek istiyorum, bu bölüme gidenler, gitmeyi düşünenler veya bitiripde çalışan yani kısacası alakalı herkezden görüş, ve tavsiye almaya açığım hangi okulları tavsiye edersiniz ? şuan için istanbul üniversitesi var aklımda 380 küsürle almış geçen sene en az, sanırım bu bölümü bünyesinde barındıran ilk devlet okuluymuş kendisi, daha başka tavsiye edebileceğiniz, okullar veya bölüm değişikliği yapmadan bu bölümle ilgili gidebileceğim farklı dalları varmıdır ?? yardımlarınızı ve özellikle tavsiyelerinizi bekliyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
konu aşşağı düşmüş, tüm iyi niyetimle cevap veren çıkar belki diye upupup yapıyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
Ben Beykent Üniversitesi uluslararası lojistik mezunuyum.Hocaların bi çoğu bu alanda uzman olmuş kişiler değil.ama ona rağmen kendini bu alanda yetiştirende var.yani kısaca hocaların kalitesi yarı yarıya.Mesleki dersler çok fazla ve ayrıntılı bu bir avantaj tabi.Lojistikle ilgili gördüğün dersleri bir başka okulda duyman çok zor.Diğer okullarda 2 sene Türkçe,Matematik dersi görüp Lojistik diploması alanlar var.okulda sınıf geçme politikası çok kötü.2 senelik bölümü 4 senede bitirdim ben.hala daha okuyan arkadaşlarım da var.sadece bu bölüm içinde geçerli değil bu durum.orta sınıf bi öğrenciysen Beykent e yanaşmamanı tavsiye ederim.
umarım yardımcı olabilmişimdir... __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '99 Peugeot 206 XS
|
Hakan bende 1o. sınıftayım şu anda ,konuyu takipteyim bölüm hakkında gelecek için sürekli iyi konuşuluyor ve kesinlikle öğrenebildiğin kadar dil öğren diyorlar ingilizce tabiki kafadan artık sayılmıyor bıle onun yanına ne eklersek kardır gibi
__________________________________ Yol şeritleri kalp atışımı geçmeli
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
ulaştırma/ulaşım/taşımacılık sektörünün ölmesi biraz zaman alır yani
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
EMG okuyordu galiba, görürse yazar muhtemelen.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
kaç puanla girdiğimi hiç hatırlamıyorum,ek kontenjandan girmiştim ben.o zaman daha yeni ikinci öğretim açılmıştı.aynı bölüm olarak arel i tercihlere yazmıştım.o da o sene yeni açılmıştı.ama onla ilgili de pek iyi duyumlar almadım.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Rav4/Fabia
|
Dumlupınar üniversitesinde 2 yıllık okuyorum Lojistik bölümü,şuan 2. sınıftayım bu sene bitecek kısmetse. Kütahya il milli eğitim müdürü tanıdıktı,gittik fikir aldık tavsiye etti. Oku derim,pişman olmanı gerektirecek birşey yaşamadım henüz ben. Ayrıca lojistik şirketinde çalışan bir abimle konuştum bugün , iş çok adam yok demişti. Geleceği olan bir bölüm. İstanbul üni. DGS ile girmeye calıscam bu sene bakalım kısmetse hayırlısı. Kazanabilirsen ne âlâ derim
__________________________________ Toyota RAV4 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Turbo işte :D
|
yabancı dıl olarak secebılıcegın secenekler bence basta çince sonrasında rusça yada turkıyeye en çok nerden mal gelıyo onu arastır derım ona gore dıl konusunda yolunu cızersın
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: C'mon
|
Manisa ' da okuyan bi arkadaş vardı
|