|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
geçen gün bir laf duydum bir sitede bziim site için biz elit bir site değilmişiz hepimiz ameleymişiz öleymiş möyleymiş illegal işler yaparmıışız rollinlerimiz felan hiçbişiy değilmiş öleymiş böyleymiş
kendilerini adam sanan 1-2 kişinin salak lafları bunlar Türkiyede ADI ÜSTÜNDE daha çok TEKNİK BİLGİ BULABİLİCEĞİ BİR SİTE VARSA buyursun öperim onun biyerini ! neyseemmm rooling ililegalmş bizzde piste çıkardık arabamızı HAUAHUAHAUAHAUHA yorumlar sizde beyler Sakın SüpermEn i yanlış yazmış demeyin bilerek yazdım kafanızı yararum Henna Red E30 in ring - YouTube __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
özgün bizi eskiler tanır yeniler de bizden örnek alır kimmis amele =) bunu diyen kendisidir o
__________________________________ вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
kim ne dedi la söylesene...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: rwd
|
ooooo e kırmızii m3 haaaaaa. kanka bence cok zorlama bu kadar ince göndermeleri anlamazlar...
__________________________________ Sakin güç... Son Düzenleyen gorke; 03-02-2012 00:37. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
özgün içinde gizli bir e30 sevgisi oldugunu biliyodum
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
"İçine girdiğin küçük kaygan deliği , yeni ve büyük bir dünya mı sandın ?" diyesim var onlara
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Dizel Power..
|
Shekıl'ın lafının ustune laf yoktur adam kıtap gıbı konustu..
__________________________________ http://www.otosticker.com/ Her türlü sticker yapılır.. Azrail bile ayağıma gelecekse sen neyin tribindesin
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
Eke ile gazladım geçen gördünmü ciceeeem
huauhauhuhuhuhauhauh __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Valla ne yalan söyliyim TT kapanırsa birgün bilgisayarımı çöpe atarım.
Bana okulda öğrendiğim kadar bilgi veren bir site ![]() Kim ne derse desin.. __________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
O söyleyenleri takmamak lazım
Gereksiz eleştri gizli hayranlıktır. Bu arada acaip güzel yanlamışsın ringde helal olsun diyorum keyıfle ızledım. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
passs diyosun yani
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Yeni üye olabilirim ama eski takipçiyim
![]() TT ye laf yok, o değil de abi 1-2 drift setup ı yollasan varya, taçsız kral olursun he
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechTurkey
|
ben açtım eyleniyorum beyenen ekim beyenmeyen kasım sekli ![]() ben bu forumu kurdum diye kendimi KRal olarka görmüyorumki BEN KURDUM yani yanlış olmasın sonadan yamanmadım
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
çeketimin kolu yok yanlamanın sonu yok =)
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Biz buna 'kedi-ciger-mundar' üçlemesi diyoruz. Kısa ve net :' BSG 'diyorum
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
TechTurkey
|
benimkiler garip biraz
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Ziyaaaaaaaaa
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|