|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 94' Suzuki Maruti 800
|
bilmiyorum daha önce böyle bir konu varmı ama benim bu konuda sıkıntım var. 5 er dakika arayla 10 farklı alarm kurmama ve 10da işte olmam gerekmesine rağmen 7:30-8:00 arası kalkmam gerektiği halde sürekli 9 a doğru anca kalkabiliyorum. kaçta yattığım farketmiyo. ne tavsiye edersiniz ne yapayım ne edeyim bilemedim. her sabah kendimle küçük bi sinir harbi yaşıyorum geç kalktığım için.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sistem kur yatagın orayaa saati gelince su doksunn kafana
burda on gorulen sisitem anne her zaman erken kalkar su doker kafana ...
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
Bendede var o kaçta yatarsam yatıyım erken uyanamıyorum benide babam uyandırıyor.Bir kez kalkmadım diye yüzümün ortasına bi geçirmişti 3 dk boyunca kalp atışlarım normale dönmedi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ...
|
sen yada çevrendekiler fark etmese de insan aslında göründüğü gibi değil akıllı bir varlıktır...demek ki sabah kalksanda kayda değer bir şey yapmayacaksın ki vücudun kalkımıyor...
çözüm1: uyuzluk yapma kalk! çözüm2: göki abin sana bkaç paylaşım yapsın akşam yorulurusun zaten ateş etmekten sabaha mis gibi kalkarsın... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
ben birkaç şey yazayım çok önceden aynı sıkıntıyı yaşamış birisi olarak
birkaç önemli kuralı var bunun istersen 100 tane alarm kur. KURAL1 alarmı kapatman için senin ulaşamayacağın bir yerde olacak aynı oda da en uzak köşe olabilir yani kapatman için yataktan çıkman gereksin alarm sesi yüksek olsun ve hiç kapanmasın sen kapatana kadar KURAL2 yataktan çıktınmı ? asla bir daha o yatağa yatma, oturma bile bu çok önemli, yataktan çıktıktan sonra o yatağı unutuyorsun oturmak dahi yok unutma KURAL3 hemen git ve yüzünü yıka sakın bekleme bunları uygula, zaten otomatikman zamanla herşey yoluna girecek __________________________________ |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 440 HP Eurotech
|
bende de tam tersi var
aksam 10da da yatsam 1-2 gibi de yatsam en geç 9 da ayaktayım
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
bu konu iyi oldu son 2 yıldır ki daha önceden hiçbirşey yoktu, inanılmaz uyanamama problemi yaşıyorum dediğim gibi lavobo başında bile tekrar uyuya kaldığım oluyo abi senin anlattığın yöntem dahil birçokyolu deniyorum yine uykudan ayılamıyorum yani 12 saatte uyusam 3 saatte uyusam uykudan ayılamıyorum gerçekten büyük sorun.
__________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: .
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
TechTurkey
|
lavabo başında uyumak falan, ki önceden böyle değilmişsin bence doktora git, bir mikrop veya hastalık kapmış olabilirsin kan testi yaptır __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
Askere gitmediysen biran evvel git
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
bilgisayarın odandaysa açık bırak
winamp'ı kalkmak isteidğin saate kur ve kafa miken bir müzik ayarla %100 çözüm bu mecburen kalkıyorsun bilgisayarı kapamak için __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
tamamen psikolojik. tamamen kafada bitiyor. Allah'a şükür öyle bir derdim yok. hiç bi zaman olmadı. alarm çaldığı gibi kalkıyorum.
Fakat şu var işini sevmiyorsan isteyerek gitmiyorsan. Normal. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Honda
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
bence alarmı aile büyüklerinizin odasına koyum, alarm çaldığında onlar sizi uyandırır
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Kuru Gürültü Ek Hatch
|
alarmın melodisini değiştir 3 5 günde bir
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
birazda psikoloji ile alakalı diye düşünüyorum.Kafam iş güç ya da başka bir şeye takılıp moral bozukluğu yaşıyorsam sabah kalkmalarda ciddi sıkıntı yaşıyorum ama mesela çok enteresandır ki sabah mecburi erken kalkmam gereken durumlarda rahat uyanabiliyorum.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
eski bir youjizz admini olarak sen benden daha yetkilisin.. haaa paylaşım isteniyorsa elimizden geldiğince yardım ederiz... |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Ulan bi de ben uyuyabilsem o kadar. Her sabah kıçına zıpkın yemiş gibi 06:30 da kalkıyorum saatsiz. Hafta içi haftasonu fark etmiyor yediğim içtiğim fark etmiyor yattığım saat en fazla 1 saat ileri atıyor.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |