hayırlısı olsun batmanda kalmadım ama gezme amaçlı uğramıştım hasankeyife falan güzel yerlerdi
yazın sıcağı efsane gelmişti bana :D
Printable View
hayırlısı olsun batmanda kalmadım ama gezme amaçlı uğramıştım hasankeyife falan güzel yerlerdi
yazın sıcağı efsane gelmişti bana :D
Hayırlısı olsun abi gerçekten kutsal bir meslek öğretmenlik.
tebrikler:) hayırlısı olsun inşallah, Batmana hiç gitmedim ama havası suyu tertemizdir mutlaka
1000 küsür boş varmış diyiliyor, hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun darısı atanamayan biz memurların başına diyorum ;)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar : )
Hayırlı uğurlu olsun :)
hadi maşallah hep takip ediyodum konularını bir maşallah yazmadan olmaz.Hayırlı olsun :)
Hayırlısı olsun çok sevindim :)
hayırlısı olsun
gözün aydın Zafer hayırı olsun :)
hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim arkadaşlar.Yeni bir düzen kuruyoruz tekrardan :) Bazı hayallerimiz var bakalım onlarda gerçeleşek bu sayede inşallah.
zafercım guzel yerdır sıkıntı etme bende hakkerı okdr yazdım gelmedı hayrlısı dıyelım agustosta bende ısallah atanırım
hayırlı olsun , ben atanamadım ,yazı bekliyorum, asılmaya devam!
öncelikle hayırlı olsun,ayrıca sizide tebrik ederim Batman gibi bir yeri tercih olarak yazdığınız veya 21i işaretlidğiniz için. Öğretmenler atanamdık diye ağlıyor ama çoğu doğu iller boş, öğretmensiz bir okul dönemi geçiriyor öğrenciler. Kimsenin tıpası yemiyor oralara gitmeye, herkes evinin karşısındaki okulda görev alma istiyor, birçok öğretmen biliyorum şırnak,hakkarı çıkıpta gitmeyip ceza alan. Madem gitmeyecektinizi neden öğretmen oldunuz !
Evet.Batman merkez'e güzel diyorlar.İnşallah Gökhan hocam,en kısa zamanda atanırsın.
Hayırlısı olsun hocam.Bu atama olmadan önce bize bu kadar kontenjan verileceğinin umudunda da değildim.Ama Rabbim nasip etti :)
Hadi bazı öğretmen arkadaşların çoluğu çocuğu var.Onların gitmemek için sebepleri olabiliyor.Ama uzak olduğu için gitmemek-eğer özel sebepleri yoksa- saçmalık oluyor biraz.
hayırlı olsun gözün aydın