gözünüz aydın, hayırlı olsun...
Printable View
gözünüz aydın, hayırlı olsun...
Topu direk ögretmenlere atmışsın. Aşırı genelleme olmuş..
Tercihlerimi sayayım sana.
1- yüksekova
2- şemdinli
3- çukurva
4-patnos
5-ığdır
6-cizre
7-harran
8-halfeti
9-hasankeyf
10-savur
11-derik
Sonuç mu ? Gelmedi ve buna ragmen hala bir sürü kontejan boş,okul boş...
vs vs gidiyor tercihler 26. yı açtıgımı söylememe gerek yok sanırım zaten :) .Buralarda hala bir sürü boş kadro var. Bu sıçtıgım sınav yeterlilik ise niye bir bölüm 50 ile giderken bi digeri 90 la gidemiyor. 50 alıp atanan 90 la atanamyandan daha mı yeterli. Öğretmenler gitmiyor diye bir şey yok.İstemeyen illaki vardır oturur bekler ozaman. Ama isteyenleri yazanları vermemek kadroyu boş tutmak da nedir... Sokayım böyle zihniyete demekten alamıyorum kendimi.
gözüne aydın
benimde yakın kız arkadaşım ağrı doğubeyazıta atandı
Hyrlısı olsun Allah utandırmasın...
Hayırlı olsun çok sevindim :)
Hayırlı olsun. :)
Hayırlı uğurlu olsun, Zafer :)
evet attım ama bu tarz düşünenlere attım, kaldıki tanıdığım çoğu öğretmen böle düşünüyor o yüzden genelleme yapmam doğru :) siz bir istisnasınız ve istisnalar kaideyi bozmaz :) Benim hatunda öğretmen ve o da aynı şekilde düşünüyor :o hatta kuzeni şırnağa atandı gitmedi ceza aldı.
Hayırlı olsun.
Ayriyetten şöyle bi düşüncem var.Öğretmenliğe yaş sınırı gelmeli.Mesela atıyorum 45 yaşında emekli olmalı.45 yaşında ki öğretmen hem verimli ders anlatamıyor,hemde sizler gibi genç öğretmenlerimizin önünü açmıyor.
Hayırlı olsun zafer body-kit ve 35r ı sipariş ediyorum hemen :D
Hadi bakalim hayirli olsun kardesim Allah utandirmasin
hayırlısı olsun keyifli çalışmalar..
İnşallah sizin için hayırlı olur orası...
gözün aydın
hayırlısı olsun inşallah
hayırlı olsun. hayırlısı olur inş.
hayırlı olsun kardeş batman çok güzeldir,yılda 3-4 kez giderim,aradığın çoğu şeyi bulabilirsin gerçekten gelişmiş bir şehir batman rahat ol.
hocam kaç puanla atandın acaba?
zafer hayırlı olsun kardeşim inşallah hayallerini gerçekleştirirsin...:)
hayırlı olsun :)