aynı işi sözleşmeli öğretmene askeri ücrete yaptırmak varken neden 3 katı para ödesin ki devlet? zihniyet bu.
Printable View
aynı işi sözleşmeli öğretmene askeri ücrete yaptırmak varken neden 3 katı para ödesin ki devlet? zihniyet bu.
Hayırlı olsun...
İngilizce ögretmenligi mi bölümün? Maşallah çok sevindim, meslegini yapamayan bi ögretmen olarak.
hayırlı olsun toprağım.
Allah utandirmasin; hayirli olsun....
Teşekkür ederim arkadaşlar : )
batman devlet hastahanesinin başhekimi olan bi dostumuz var yavrım bilgin olsun yardımcı olabileceği bişi olursa haberimiz olsun
Ben kpss'ye hazırlanan biriyim, ve muhtemelen sizden daha cok kpss olgusu içinde yüzen insan tanıyorum, % 50 den bile daha fazla ,olsun da neresi olursa olsun diyen.
Kaldi ki ben özellikle ya istanbul yada güneydoğu(coğrafik bölge olarak degil, urfa'dan tut da hakkari şırnak vs dahil tüm güney sınırı)istiyorum,
Geneleme yaptıgın zaman işin attığın çamur öyle olmayan bir cok insana da geliyor, kul hakkına girebilirsin dikkat..
hayırlı olsun hocam
Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.
Hayırlısı olsun, darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına..
hayirli olsun darisi atanamayan arkadaşlara inşallah
Bugün otobüs biletini aldım.Salı günü 18 saat yolculuk var :D
zafer cok sevındım darısı bıze kac net yaptıgını yazsan sabah ve ogleden sonra bı ıngılızcecı arkdsta agrıya atandı bayan
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :)
Geldim yerleştim Batman Gercüş'e.Kar felan yok buralarda.Sadece garipsediğim durum 2.dil olayı.onada kulaklarım alışır zamanla :)