Ablam da 2 sene ferizliden sonra istanbul'a atandı. Tek seçim yapmıştı o da geldi. =)
Printable View
Ablam da 2 sene ferizliden sonra istanbul'a atandı. Tek seçim yapmıştı o da geldi. =)
Zafer hayırlı olsun :) hızlı gecms seneler konuyu acalı sankı kısa bi sure olms gibi :)
Ye ye hakkinda hayirlisi olsun..batman sana guzel bir tecrube oldu artik gelecege daha farkli bakarsin.
Hayırlı olsun hocam. Seninle bir görüşemedik :) son kez ciğeride ben ısmarlayayım sana :) Ben de Batman Üni.'deyim.
Benim şafak hepten karanlık, şafak yok :(
Bu yaz Hakkari bitiyor benimde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına atandım. Çok özleyeceğim bu tarafları, geçici görevden göreve göreceğiz artık.
İlk mesleğe başladığımda ilk operasyonum Batmandaydı bilirsiniz sasonu, yeri ayrıdır benim için Batmanın bu yüzden :D
Teşekkür ederim hocam.Haklısın valla.Batman'a gelip uğrayamadım yanına bi türlü.İlçede olunca insanın çok sık gidesi gelmiyor belli bir süre sonra :) Allah razı olsun abi,yemiş kadar oldum :)
Aynen abi.Doğu'nun TV ekranından gösterildiği gibi olmadığını anladım buralara gelince :)
Ben gercüş ilçesindeydim Sason'un adını duydum ama gitmedim oraya.Bir tek kozluk ilçesinden gelip geçmişliğim var :)