ahahahaha süper ya :D
ahahahaha süper ya :D
ciddi emek var.. süper olmuş..
Kapıdan hava giriyor, yukarıdan da hava çıkışı var yaklaşık 20cm genişliğinde, zaten hava akışı sağlanmazsa içeride sıcaktan dolayı erime olur..
Bazı resimlerde mavi kasalar var, sanayide malzeme koymak için kullanılan plastik kasalarla yaptık, yeteri kadar sağlam olduğu için içine kar doldurduktan sonra ayak ile üzerinde zıplayarak yapılıyo her biri :D
Kendimi bildim bileli kar nerede ise oraya giden bi ailem olduğu için bu tür şeylere aşinayız :D
dışarısı -20 bile olsa içerisi 0 ın üzerinde oluyor.. Heleki 5 kişi olunca erimesin die kapıyı açmak zorunda kaldık :D
Haftaya yine geliyo dediler ;) gerçekten gelirse bu sefer daha çok işçi lazım olcak zaten :D :icon_tup:
Isinizmi yok :D
Can sıkıntısı kötü şey :)
Ne diyelim elinize sağlık şöyle sağlam kafa arkadaşlar bulsam yaparımda benimkiler anca oturur izler :D
Bi tane de kızak yapılması lazım, aile boyu, 4-5 kişilik bişey. O konuya bir eğilelim Yavuz :D
bi çay içmeye gelseydik erimeden :D :D
ellerinize sağlık
bu ne lan hauhauhau :D:D efsane olmuş
eskimoların Türk olduklarını söylüyorladı,demek ankaradan göçmüşler :D
super valla :)
ya iki kişilik sağlam bi kızak yapmam lazım benim de bi de kızak konusu isterikk :D
olm işiniz gücünüz yokmu la :D
knka şaka bi yana cidden ellerinize sağlık çok iyi olmuş....
o eve işiniz bittikten sonra senin aracınla dal knka asıl zevki öyle çıkar :D:D:D:D:D:D
2005 te bizde bunun kapalısını yapmıştık 1 giriş vardı 3 kişi soğuktan gaz çıkarınca kendimizi yahudi katliyamındaki yahudiler gbi hissettik :D
ahaahha on numara olmuş birde tepesine anten içine tv koysaydınız tam olurdu :D
ahahaha süper olmuş elinize sağlık:D
Süper olmuş :) kalıpların nasıl yapıldıgını merak ettım ılkten onudaa yazmıssınız elınıze sağlık :)
vallahi süper olmuş elinize sağlık. 5 kişi o ufacık yerde herhangi bir gaz salınımı oldumu? olduysa vah halinize :)
emeğinize sağlık :D güzel olmuş