|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: d4d & palio n2
|
Malum kış bodoslama geldi yollara buzlanmaya karşı dökülen tuz komple arabalarımızın altına geliyor. Bu tuz araçlarımıza zarar verirmi yıkatırken dikkat etmemiz gereken bişey varmı sonuçta kimse arabasını kaldırarak altını yıkatmıyor aracı kaldırmaya gerek varmı vsvs?
__________________________________ "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir." |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
eğer o tuzu yemişse camurluk içleri ön takım vs gibi yerlere su tutturmakta fayda var
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Ae101 96 GLİ
|
yıkatılması gerekir diye biliyorum zamanla tuz zarar verecektir.yıkatanlar var
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Ben sabah 7 den arabanin basina indim altini ustunu komple yikadim simdide komple nxt ile geciyorum berbat hale gelmisti her noktasi altini krikoyla yikadim ben gerek bence var mahvediyo tuz sonucda yakici
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Tuz zararlı, yıkamak gerek.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
yollarda bile çukurlar oluşmuş tuz asfaltı mahvediyo aracada zararı olur bence
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
zararlı tabiki ama sen 1 2 kere girdin tuzlu yola diye araban 2 saniyede çürümez emin ol... onun için sürekli arabanın altını yıkatmakta yarar var... ve araç altı için özel mumlatabilirsin... özel ilaçları var... kaydırıcı özellikte tuzlu yollarda suyun aracın altına direkt işlememesini sağlıyor...
__________________________________ 1991 HONDA CRX - TOTALLED 1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD 1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD 1990 HONDA CIVIC EF - IN PROGRESS |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: CBR Repsol - New Kangoo
|
Özellikle plastik yapılı malzemeleri çok çabuk yıpratmakta boyanında ömrünü yiyor güzelce yıkanmalı ayrıca bildiğim kadarıyla sadece tuz değil içine solusyonda karıştırıyolar daha etkili olsun diye zarar iki katına çıkıyor
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: peugeot 205 rc swap & 92 integra
|
valla bizim evin orda birisi atmış kapısının üzerine mermeri oymuş resmenn 1 haftada
bencede yıkatmakta fayda var __________________________________ PISTON GARAGE DETAILING GARAGE |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 2012 Toyota Verso 1.6
|
Hemen yıkatmalıyım bende bişi olmasın sonra korktum len
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
karda aracı çıkarmadım kafam rahat
![]() sadece yan sokakta yığılı kar varken inceden drift. onun dışında yola cıkmadım. __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
canına okur canına.
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Peki iyide altini nerede nasil ne onlemler alarak yikatacagiz?
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
yıkatmakta fayda var yakıyor resmen :S
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
sıcak su ile yıkama yaptırabilirsin yada hiç çıkartmayacaksın aracı kafan rahat olucak.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Nerede yaptiracagiz? Normal yikamacilar altina su tutarlar mi acaba? Sonucta lift yok bu is yerlerinde merak ediyorum cozumunu.
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Kanalı veya lifti olan yıkamacılar var. Özellikle yol üstü benzinliklerde uzun ve geniş kanallı yıkamacılar olur. Otobüs, kamyon altı bile yıkarlar. Sıcak su da varsa güzel olur. Yıkama sonrasında koruyucu mum da uygulanabilir.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Abicim belki armut pis agzima dus istiyorum ama istanbulda boyle yerlerle hic karsilasmadim, bildigin var mi? Yol ustu benzinlik derken otoyol, sehirlerarasi mi kast ediyorsun?
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
o tuz o karı yemişdir zaten ben kimsenin aracının altında o kadar çok tuz olucağını sanmam çünkü çok fazla kar yağdı ve o tuz o kara bile yetersiz kaldı kaldıki nerden aracın altına gelsin hani geçmiş seneler olsa tamam derdimde bu sene hiç sanmıyorum..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |