|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaslar 4 yasinda bir akbasım var
4 yildir bir fiil yaşına uygun EUKANUBA mama veriyorum. Her seferinde yarasin ogluma diye yediriyorum ama fiyatı gereginden fazla pahali gibi geliyor. Bir kac arkadasim BonaCibo diye yerli uretim bir mama oldugunu kalitesinin baya iyi oldugunu v.s soylediler ortalama %80 le iyi yorumlar aldim internette ki yorumlarda fena degil iyi olduğu soyleniyor.Köpek besleyen arkadaslar hangi markaları kullaniyorsunuz. BonaCibo hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi?? edit: Tester mamalari varmis pazartesi firma ile konusup istemeyi düşünüyorum. Son Düzenleyen gambit49; 04-02-2012 21:33. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: akbil
|
4yasindaysa farketmez gelisim bitmis.Temel besinleri alsin yeterli XX marka bile alsan hic sorun degil.Onemli olan ilk 2yil(gelişim süreci)
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Unutmadan sadece energy optımızed vs bunlara dıkkat et yeter.Gıdıpte enerjık olmayan hımbıl kopege fazla besın deposu yapmaya gerek yok..Ihtıyacı yok cunku.Habıre ekleme yapıyorum birde ADULT olmasına tabi..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
hareketli
bir köpek adult mama veriyorum zaten
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Valla ark Bulldog verdi 2 yasına kadar mama sonra istediğini ver
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
valla ucuz mama çok iğrenç seylerden yapılıyor.Ben ogluma asla yedirmem o mamayı... Sizde yedirmeyin bence seçim size kalmış.. 130-150 tl lik mamalar orta halli mamalardır , 50-100 tl lik mamalar inanın çöp tür.Hem ucuz mamaların arkasına bakın atıyorum benim kopegim için 700gr yazıyor günlük ucuz mama da ama pahalı mama da 400-450gr yazıyor yani aslında yine karlısınız.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
ucuz mamaların içinde en guzelı royale gourmet
bonacibo goody filan hıkaye
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: İndividual M
|
royal canin tavsiye edebilirim Alman Kurduma yıllardır o mamayı veriyorum ve herhangi bir sıkıntısını görmedim. onun haricinde değişik mamalar verdiğimde hayvan ishal oluyor o yüzden değiştirmedim denemek isterseniz bi göz atın derim.
__________________________________ 1997 İndividual M BMW
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() kangal için(akbas karabas vsvs) aslında en guzel yemek yal. ötesi yok
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
karıştırarak verdim mamayı ama ishal oluyor. Bazen et veriyorum onla bile oluyor hayvan
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
maşallahları var
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
evde artan yemeği ver arada da papara yap bide herhangi marka mama bulundur yemek artmazsa onu yesin
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
evde içersek geliyor istiyor onun haricinde kereviz dolma lahana kıvırcık ne bulursa artık kuruyemiş bile yiyor hayvan onlar dokunmuyor ama mama değişimi ve et dokunuyor hayvana
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: OUTLANDER TURBO , E30 DELLORTO
|
bende 6 yaşında staffordshire var et , ekmek ve yemek ten başka bişey yediremedim hazır mamayı sadece kokluyor ![]() önceki hayatında sokak köpegi oldugunu düşünmüyo degilim ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
ya bişi dicem köpek hiç bakmadımda bizim burda boş bi yer var köpek var 3 4 tane içerde cinsleri ney bilmem adamlar ara sıra gelıyor depoya bakıyor gıdıyor mama verıyorlarmı bılmıyorum.bende evde yemek artıyor falan pılav olsun tavuk cıger verıyorum kopeklere sonra bakıyorum poset ucmus dıyorum herhalde begendıler yedıler posette uctu.ınsallah yanlış bişi yapmıyorumdur tavuk neysede pilavıda yediler
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Turbo işte :D
|
bız proplan ın somon lusunu werıyoduk bayıla bayıla yıyodu... hatta otelde baska bır kopegımız wardı orta hallı mamaları yemıyodu gene proplan werdık onada bayıla bayıla yemeye basladı.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Turbo işte :D
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:01 ::::

4 yildir bir fiil yaşına uygun EUKANUBA mama veriyorum. Her seferinde yarasin ogluma