User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
85 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 106 Kiralamak

CESUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Herkez alir kiralar biner bise olmaz sansizlikya sen kiralarsin kirilir macera arama derim yalan iyi bise deil......

TANJUU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende Senin gibiydim zamanında 106 dan baskasını gormezdı gozumuz o zamanLAr kıraLama yoktu ama kımsenın 106 sınıda ALıp kuLLanmadım o dahada hırSLAndırıordu ınsanı bırgun aLırım dıye şükür Oda oldu.bence sende oyle yap ElındekıLerının kıymetınıde bıL en azından babanın Arabasına Bınebılıyorsun ona musaDe EtmeyenLErde var.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de bi zamanlar 106 görünce öpesim gelirdi valla.. sene 2001 2002 falan valla hele ki karşı komşumuz da aldı ki bi tane bal köpüğü gti camdan izliyodum akşamları sigara yakıp sonra araba alma imkanı doğduğunda tabi ki başka bi araba almıycaktım 10 tane arabaya baktım gidip pazarlık ettim vs ama bi türlü aileyi ikna edemedim.. iyi ki edememişim o yaştaki gazımla cesaretimle büyük bi kazam olurdu kesinlikle.. sonuç olarak hala sahibinden de favorilerimde 1 2 tane 106 vardır ama alamıycam çok iyi biliyorum

seni çok iyi anlıyabiliyorum inşallah sen de şimdi söyliyceklerimi anlarsın.. o kadar huzursuz oluyo ki insan bişeye bağlanmak istiyo araba vs. ama hayat böyle değil.. şuan sana 106 versek 1hafta sonra herşey aynı olucak emin ol.. dünya malıyla huzuru bulmak diye bişey yok senin anlayacağın.. 106 kiralarsın niye alamıyorum diye üzülürsün, alırsın 106 typeR ister bu sefer canın.. typeR alırsın s2000 istersin onu da aldn m3 istersin.. istersin de istersin sonu yok

inşallah güzel meslek sahibi olabileceğin bi üni okursun ya da sevdiğin bi işten para kazanırsın huzurun olur. araba vs zamanla gelicek zaten.. gelmezse de akü arabasının..

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 yıl sonra bu dediklerinin ne kadar boş olduğunu göreceksin, ama içinde uhte kalmasın... kirala...

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emanet malın canı tez olur sözü vallaha da doğru.
    aramızda lafı olmaz ama arabayı sattığımızda amcamın kangoo 'yu aldık sadece bir tuşu çevirmemle 2 bin TL nin üstünde masraf çıktı.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayallerin var bu güzel bişey. hemde çok yüksektede değil. şuan ailenle yaşıyorsun ve para biriktirmenin en kolay olduğu dönemin başındasın. sen paranı biriktir emin ol sana destek çıkıp alırlar o arabayı sana. kiralık olaylarına da girme. bir sürü tanıdık tavsiye ediyo, gidiyosun adam pamuk gibi adam, sonra daha 2km gitmeden araç bi arıza çıkarıyo, telefon açıyosun sanki demin konuştuğun adam zebani olmuş. bir gün senin 106ın olacak buna emin ol

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni model olmadıkça kiralama işlerinden uzak dur derim, bi sıkıntısı vardır sende patlar başın ağrır. Gerek yok.

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nickinin hakkını ver mike !

hayata bir kere geliyorsun.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 kiralanırmı ya Allah muhafaza ne olcagı belli olmaz bi yeri bozulur kırılır , en kötüsü kaza yaparsın vs. bi ton iş çıkartırlar basına bi heves ugruna ne oldugunu belirsiz yerlerden arac falan kiralanmaz basına büyük dertler acabilirsin.. Kiralıcaksan büyük sağlam güvenilir bi firmadan kirala dicem ama onlardada 106 olmıcagına göre sen bu sevdadan vazgec orda tanıdıgın bi abindne büyüğünden rica et 50 tl lik benzin al sağ koltukta otur gez bi sahil yapın en güzeli ( rica edip direksiyona gecebilirsin oda arkadasın insafına kalmış )

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalan adamı sittirir.(pederin lafı)Gerek yok. Dik ol. Kiralamak keyfine kalmış,tadına bakmak istersen falan, ama eve yalan söyleme.
    aynen yalana gerek yok

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum kimseye tabiki laf söylemek düşmez ama benim şahsi görüşüm kiralama.

18 yaşındasın dediğin gibi kanın kaynıyor. 106 ve türündeki spor arabalar senin yaşında birisi için tehlikeli araçtır. birde kiralık araba bakımı varmıdır. ne kadar temizdir bilmediğin bir araba ile çıkıp elbet gazlayacaksın o yüzden bence kiralama. heves elbet olacak özeniceksin almaya imkanın olduğunda da alıp bineceksin. ben arkadaşımın arabasını bile kullanmayı sevmeyen biriyimdir. zorunda olup kullanmam gereksebile mümkün olan en sakin ve temkinli şekilde kullanmaya özen gösteririm. her arabanın kendine özel huyu vardır. huyunu bilmediğin arabayla asla gazlama.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TANJUU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende Senin gibiydim zamanında 106 dan baskasını gormezdı gozumuz o zamanLAr kıraLama yoktu ama kımsenın 106 sınıda ALıp kuLLanmadım o dahada hırSLAndırıordu ınsanı bırgun aLırım dıye şükür Oda oldu.bence sende oyle yap ElındekıLerının kıymetınıde bıL en azından babanın Arabasına Bınebılıyorsun ona musaDe EtmeyenLErde var.
    neden böyle yazıyorsun, zor olmuyormu ?
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 kullanma isteğini anlıyorum ama zaten 1 gün binicem diceksin gazlicaksın büyük ihtimalle Allah korusun bişey olur araç bakımsızdır sen dikkat etsende başkası gelip vurabilir sana olmasa bile kiralık araç olduğu için maddiyatı ağır olur.. bildiğim kadarıyla da 3 yıllık ehliyeti olmayanlara araç kiralamıyorlar

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bence kirala 1 günlüğüne ama gazlama dikkat et ailenin haberide olsun.(Tabi izin verirlerse kirala)
    Belki sevmeyeceksin sürerken belki o kadar hoşuna gitmeyecek boşu boşuna stres yapıyon belki ,onun için sür ama turşusunu sür stresten kurtul
    Şaka bir yana Allah gönlüne göre versin inş yakın zamanda 106 ya sahip olursun.

Süleyman Hoşgel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiralama kardeşim nerde ne zaman ne olucağını bilemezsin sonuçta rent a car arabası insan gibi kullanan var beygir gibide kullanan var sanayide çalıştığımdan çok iyi biliyorum rent a car arabası kullananlar genç arkadaşları Bence en iyisi nefsine hükmet zamanını bekle allah herkesin gönlüne göre illaki bişeyler nasip eder E30 görünce içimden parça kopuyor ama ne yaparsın askerdeyim kocaelinde 2 tane E30 gördüm bmw adına iz yok buralarda sabır et

Çok özel olmazsa bi tavsiye vereyim her zaman temiz kazasız gti bulursun ama sevgili bulamazsın bırak lan arabayı falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 kullanma isteğini anlıyorum ama zaten 1 gün binicem diceksin gazlicaksın büyük ihtimalle Allah korusun bişey olur araç bakımsızdır sen dikkat etsende başkası gelip vurabilir sana olmasa bile kiralık araç olduğu için maddiyatı ağır olur.. bildiğim kadarıyla da 3 yıllık ehliyeti olmayanlara araç kiralamıyorlar
    sacma sapan kiralama yapan yerler var onlar veriyor ..

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ailene araba kiralıcam diye söle bilgisi olsun 106 tehlikeli araba hiç binmedin için asılınca biraz sana verceği heycandan dolayı gaza geleceksın sakın gazlıyım deme kaza yapanların cogu bundan dolayı patlıyo ben ilk bindiğimde gazladım biraz daha snra durdugumda titriyodum normal kullanıp isteğini gider okadar kaza flan yaparsan çok zor duruma düşersin çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güzeli git eser abinden rica et hem sarı hem tesisatta var piyasa yaparsınız beraber birde o quick in icinden de geciverir eser abin

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en güzeli git eser abinden rica et hem sarı hem tesisatta var piyasa yaparsınız beraber birde o quick in icinden de geciverir eser abin
    gönül isterki kareşimizi gezdireyim ama bizim mal alışkın değil 2 sap gezmeye
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)