|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
arkadaşlar arkadaşımın telefonunu redsnow ile ios 5.01 yukleyecektim fakat shifte basmayı unuttuğum için orj ios5 i yukledi
şimdi benim 4.3.3 ü yukleyip gevey çalışabilir hale getirmek ve sonra custom yazılım ile 5.01 e yukseltmek buşekilde gevey hala çalışıyor bunu yaparken dfu moda alıyorum snowflake ile costom yazılım yaptırdım telefonuma sonra tinyumbrella çalıştırıp yuklerken hata veriyor araştırdım system32 dosyasında etc de hostta allpe vs yazısını sil tekrar dene diolar busefer aynı yada başka hata veriyor kapa aç diyenler usb deiştir diyen vs hepsini denedim şu telefona 4.3.3 yuklemek istiyorum lütfen yardımcı olun tşk ... __________________________________ Who said del slow??? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
hocam senin baseband downgrade e biraz göz atman yararlı olur ios5 den geri dönüş varmı bilmiyorum
http://www.iphonekurdu.com/iphone-ip...sa-olmazi.html şuna bi göz at istersen Son Düzenleyen fatih(fb); 05-02-2012 13:56. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
shsh kaydınız yoksa 4.3.3 downgrade yapamazsınız
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
tinyumbrella shs kaydı olayına yardımcı oluyo diyo nette onu açıp yapıosn dediler
ama hata kodu veriyor surekli birde bu shs kaydı nedir allah aşkına :S __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
JB'li telefonunuzda misal 4.3.3 kullanıyorsunuz, bu sürümü cydia kullanarak SHSH Kaydı alıyorsunuz daha doğrusu cydia alıyor.İşlem birkaç günde sürebiliyor birkaç saatte.O kendi hallediyor.Daha sonra sürüm yükselttiğinizi varsayın , memnun kalmadınız eski sürüme geçmek istiyorsunuz.SHSH kaydınız ile 4.3.3'e geri dönebiliyorsunuz.
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
anladım amsa telefon jb li deildi cydia hiç kullanmadım :S daha once bi telefonuma yaptığım 5.01 yuklemesini redsnow ile yaparken shifte kısa basmışım çıkan şeyede ezberden ok diyince orj ios yukledi :S
__________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
baktım tam ihtiyacım olan şey ama inatla hata kodu alıyorum :S __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
bunu yapabilecek bir yer warmı telefoncu vs
yada bir şahıs zor durumdayım yardım lütfen __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: volvos 60
|
Shsh yoksa olmaz hocam, ancakk custom bir 4.3.3 yukleyip ifaith ile cihaz kendini respring dongusune sokmadan shsh alabilirseniz olabilir. İphoneyardim.net sitesine girip biraz ilgili konulara bakin derim.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: White Megi III
|
baseband felan farketmez 4.3.3 te iken tinyumbrella ile bilgisayara SHSH Kaydı almadıysan hiç bir şekilde 4.3.3 e geri dönemezsin.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Birkaç şirket var telefonu komple unlock ediyorlarmış
Vodafone uk kilitli. Tr için gecerlimi acaba __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
İlk yazdigimi okudunuzmu? Eger vodafone kontrat suresi doldu ise mail atip actirabiliyorsunuz yaklasik 20 pound yatirtiyorlar size vs vs. Sure dolmadiysada o ulkede olmadiginizi kanitlayip yine actirma sansiniz var. Zor bir surec ama yaptiran kisiler oldu diger yazdigim siteden biliyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Şimdi telefondan girdiğim için siteye bakamadım ewde bakıcım
Şimdi kontrat arkadaşımın üstüne ve ingilterede yaşıyor süresinde dolmamistir herhalde __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Vodafone UK nin kurallari biraz kati o2 fln olsa actiriyosun kontrat bitmedende vodafone da is birazcik zor olabiliyor.insallah cozersin yoksa gevey bekliyceksin
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Unlock your iphone 5.0.1 now - superunlockiphone.com şu şirketten satın aldım
ama vodafone kartı takınca çekmiyor anlamadım şimdi adamlara yazdım bakalım ne olucak b u 35 lira doubankta 250 tl karşılığında yapıolarmış unlock işlemini en kotu onlara bayılacam ama bu şirketlerde aynı işi yapıoyolar birtanedaha yer var imei veriyorsunuz ona ozel bişey çıkarıyorlar ve unlock oluyor telefon bakalım onun fiyatıda 60 euro yabancıbir şirket buyukihtimalle doğubanktakilerde onu kullanıyorlar yada otarz bir firma çok istediler ama 250 tl çok değilmi ? __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
yokmu bilen arkadaşlar şunun yolunu bir bulsak geveyli telefon kalmaz memlekette
__________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
ayrıca doğubanktada çıkıcağını zannetmiyorum madem var biz niye bilmiyoruz o kadar bu işin içindeyiz 250 TL ye gevey takıp kekleme yapıyolardır millete
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
|